Mavi Ekran "CRITICAL_PROCESS_DIED" mavi ekran hatası hatası

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayara oyun indirip 1 saat oynadıktan sonra bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda önce açılış ekranında dönüyordu açılmıyordu. Sonra Windows yüklenmemiş gibi görünüyor dedi. Güvenli modda girmeyi denerken bu mavi ekran hatasını alıyordum. Sonra format atmayı denerken bu beyaz ekran çıktı format attım, açılış ekranında dondu ve açılmadı. SSD'den şüphelendim ve değiştirdim, sistem geri yükleme yaptım yine olmadı
IMG-20220614-WA0005.jpg
IMG-20220614-WA0003.jpg

Bilgisayara oyun indirip 1 saat oynadıktan sonra bilgisayarı tekrar açmaya çalıştığımda önce açılış ekranında dönüyordu açılmıyordu. Sonra Windows yüklenmemiş gibi görünüyor dedi. Güvenli modda girmeyi denerken bu mavi ekran hatasını alıyordum. Sonra format atmayı denerken bu beyaz ekran çıktı format attım, açılış ekranında dondu ve açılmadı. SSD'den şüphelendim ve değiştirdim, sistem geri yükleme yaptım yine olmadıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyun Crack miydi

Format atmaktan başka çare yok gibi. Bu tür mavi ekran hatalı kullanıcıları sıkıntıya sokuyor.
RAM'lerin uçlarını silgi ile silip tekrar takar mısınız?

Ek olarak USB belleğe linux yazdırıp oradan C:\Windows\Minidump bu dosya yoluna erişebilirseniz dosyaları bana atın. Elimden geldiği kadar incelerim.

CMOS sıfırladım yine olmadı neyden olduğunu bende anlamadım.format attım yuvarlak dondu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk attığım resimdeki gibi dondu formattan sonra
Ne kadar süre bekledin çünkü bazı format durumları 12 Saate kadar çıkabiliyor

Ek olarak USB belleğe linux yazdırıp oradan C:\Windows\Minidump bu dosya yoluna erişebilirseniz dosyaları bana atın. Elimden geldiği kadar incelerim.
SSD nin bölümlerini silmiştim format atarken hala minidump dosyası duruyor mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar süre bekledin çünkü bazı format durumları 12 Saate kadar çıkabiliyor
1 saat

Hocam öncelikle yanlış anlamadıysam format atarkende oluştu değil mi? Ondan emin olalım.
İlk sorun yaşadığımda hep mavi ekran aldım masaüstünü görmedim.Sonra güvenli modda girmeye calistim onda da mavi ekran aldım.Sonra format attım atarken 2.attigim fotoğraf takı çizgi çıktı sonra formatı attım.1.fotoraftaki gibi biraz döndü sonra dondu yuvarlak.

Geri