Güle Oynaya Camii'ye Gel 🕌

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,537
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikte Konya nüfusuna kayıtlı, 9-10 yaş arası çocuklar, 40 gün sabah namazına gelmeleri halinde bisiklet kazanacaklar.

Konya'da kardeşiniz, akrabanız, arkadaşınız varsa haber edebilirsiniz.

Kayıt formu:

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlikte Konya nüfusuna kayıtlı, 9-10 yaş arası çocuklar, 40 gün sabah namazına gelmeleri halinde bisiklet kazanacaklar.

Konya'da kardeşiniz, akrabanız, arkadaşınız varsa haber edebilirsiniz.

Kayıt formu:

9-10 yaşında çocuğun sabahın köründe camide ne işleri ver aga.
Vergileri çar-çur etmenin dağıtmanın başka yolu yok muydu :D

9-10 yaşında çocuğun sabahın köründe camide ne işleri ver aga.
Vergileri çar-çur etmenin dağıtmanın başka yolu yok muydu :D
Gayet de güzel bir etkinlik neresi kötü ? Çocukların dine heveslendirmek ve ilgilerini çekmek için yapılmış.
Sabahın körü olsa ne yazar niyet önemli.
Not: kesinlikle şeriatçı değilim.

Son düzenleme:
Niyet ettim bisiklet kazanmak için namaz kılmaya
Böyle diyince harbiden komik oluyo :D
Belki bu 40 günlük etkinlik dediğim gibi ilgilerini çekip namazların devamını getirmesini sağlar kim bilir.

Böyle diyince harbiden komik oluyo :D
Belki bu 40 günlük etkinlik dediğim gibi ilgilerini çekip namazların devamını getirmesini sağlar kim bilir.
İşin şakası o yani. Tabii buradaki amaç o, dindar nesiller yetiştirmek.
Aklı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek önemli olmalı.

Gayet de güzel bir etkinlik neresi kötü ? Çocukların dine heveslendirmek ve ilgilerini çekmek için yapılmış.
Sabahın körü olsa ne yazar niyet önemli.
Benim sitemim o yaşındaki çocuklara yönelik olması knk Yoksa yapılmasında sıkıntı yok.
Cidden çok erken saatler ve o yaş gurubu için uygun değil bana kalırsa :D Ama daha farklı şeylerde bulunabilirdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşin şakası o yani. Tabii buradaki amaç o, dindar nesiller yetiştirmek.
Aklı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek önemli olmalı.
+1

Güzel etkinlik. Ama İnşallah Camilerde çocuklara Yobaz Düşünceler iğnelemezler. Ara sıra Sabah Namazından sonra ufak bir konuşma, sohbet gibi bir şey oluyor. Bilmiyorum bunda yaparlar mı.

Geri