KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
5 TL ye alırım.
%500 kar daha ne istiyon
%500 kar daha ne istiyon
Fırsatçı demek bence yanlış. Sonuçta 16 lira ödeyip aldı. İhtiyacı yok satıyor gayet normalfırsatçılar durmuyor![]()
GamePower Magnus V2 Gaming Kulaklık Neodimyum 50mm (Sıfır kapalı - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 1034286022
GamePower Magnus V2 Gaming Kulaklık Neodimyum 50mm (Sıfır kapalı - Kulaklık & Mikrofon ilanları alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kargo kurtarmıyor hocamNe olcak hadi sana 2tl olsun
Hayırlı olsungeldi geldi yedekte dursun bakalım xd
Teşekkürler kardeşim malesef öylebu kampanya mı?
ben bi hata var sanıyordum
iyimiş
Kargosu kurtarmıyor cimrilik yapma hele5 TL ye alırım.
%500 kar daha ne istiyon![]()
hayır 160tl ye satmak için o fiyata aldı ve 160 dan satıyor fırsatçı demek en doğrusu bugünde çoğu kulaklık teslim edilmiştir ihtiyacı olsaydı satmazdıFırsatçı demek bence yanlış. Sonuçta 16 lira ödeyip aldı. İhtiyacı yok satıyor gayet normal
Şahsen benim paraya ihtiyacım olsada satmam ama satanlara da bir şey diyememhayır 160tl ye satmak için o fiyata aldı ve 160 dan satıyor fırsatçı demek en doğrusu bugünde çoğu kulaklık teslim edilmiştir ihtiyacı olsaydı satmazdı
Gelen var mı yazın bakalım![]()
o kadar alamayan insan oldu satana bi zahmet derim 0 fiyatları bile 180 bu eleman koymuş 160 civarında hep o civarda var 2. el paraya ihtiyacı olsaydı hemen satılması ve diğer rakiplerinden farkı olması için 100tl filan fiyat biçerdiŞahsen benim paraya ihtiyacım olsada satmam ama satanlara da bir şey diyemem
Teşekkür ederim güzel kardeşim sağolasın
Sende haklısın kardeşim ama kimse bir şey diyemiyor malesef piyasayı böyle sallıyorlar .o kadar alamayan insan oldu satana bi zahmet derim 0 fiyatları bile 180 bu eleman koymuş 160 civarında hep o civarda var 2. el paraya ihtiyacı olsaydı hemen satılması ve diğer rakiplerinden farkı olması için 100tl filan fiyat biçerdi
Teşekkür ederim kardeşim nasip kısmet . İnşallah sende alırsın2 saat uğraştım site çöktü alamadım sen almışsın Hayırlı olsun![]()
evet ne yazıkki öyle aslında adres kısmına kadar geldim ama hata verdi olmadı ama ertesi gün konu açılmıştı incehesap yaptığı bi oyunla ilgili o yüzden firmaya olan güven azaldıSende haklısın kardeşim ama kimse bir şey diyemiyor malesef piyasayı böyle sallıyorlar .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim kardeşim nasip kısmet . İnşallah sende alırsın![]()