Neler Yeni

1 TL KULAKLIK ALIRIM H.O geldi beyler

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
evet ne yazıkki öyle aslında adres kısmına kadar geldim ama hata verdi olmadı ama ertesi gün konu açılmıştı incehesap yaptığı bi oyunla ilgili o yüzden firmaya olan güven azaldı
Doğrudur kardeşim sitelerin en temel sorunu zaten bu çökmeler. Çözüm bulsalar herkes rahatlayacak ama malesef bulamıyorlar

GazzeliAtalay

80+ Bronze
hayır 160tl ye satmak için o fiyata aldı ve 160 dan satıyor fırsatçı demek en doğrusu bugünde çoğu kulaklık teslim edilmiştir ihtiyacı olsaydı satmazdı
İhtiyacı olsun olmasın kimi ilgilendirir? Ben hiç çalışmasam da kazandığım para bana yeter. E o zaman ben çalışmıyayım başkası kazansın mı diyeceğim? Bir fırsat buldu değerlendirdi bitti gitti. Sizin istediğiniz heralde fakirlere hediye edilmesi falan. Yani aklım almıyor. Adam 16 liraya kulaklık almış kâr amacıyla satıyor abicim sanane yani . Hayatta bundan daha doğal ne olabilir

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Doğrudur kardeşim sitelerin en temel sorunu zaten bu çökmeler. Çözüm bulsalar herkes rahatlayacak ama malesef bulamıyorlar
bu konuydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

İhtiyacı olsun olmasın kimi ilgilendirir? Ben hiç çalışmasam da kazandığım para bana yeter. E o zaman ben çalışmıyayım başkası kazansın mı diyeceğim? Bir fırsat buldu değerlendirdi bitti gitti. Sizin istediğiniz heralde fakirlere hediye edilmesi falan. Yani aklım almıyor. Adam 16 liraya kulaklık almış kâr amacıyla satıyor abicim sanane yani . Hayatta bundan daha doğal ne olabilir
evet ihiyacı olup olmaması umrumda değil onu kargo geldiği gibi satması umurumda çünkü bende almak istedim ve denedim buna tepki göstermem gayet doğal . O fırsatta bende vardım geldiği gibi almaya çalıştım sonuç 1 milyon kez gelen hata site çökmesi istediğim halde o kulaklığı alamamam işte bu adamlar yüzünden alamadım. diyeceksin adamlar kar yapıyor böyle bi duruma nasıl bi normal tepki vermemi beklersin onca kişi mağdur oldu zamanı boşa gitti boşuna emek harcadı onların hesabını kim vericek kar yapıp yapması umrumda değil umrumda olan bu . Fakirlere bedava dağıtılması konusunda ise öyle bi düşüncem yok zaten parası olan herkes alabilirdi burda bedava dağıtmak söylemine benzer bişey belirtmemişim zaten sen aklınca bişeyler yazmışsın ama dediğin gibi aklın almıyor . Ve evet doğanın kanunu bu her zaman böyleleri ve onları gereksiz yere savunanlar olucak

Son düzenleme:

GazzeliAtalay

80+ Bronze
evet ihiyacı olup olmaması umrumda değil onu kargo geldiği gibi satması umurumda çünkü bende almak istedim ve denedim buna tepki göstermem gayet doğal .
300 ürün vardı. Alan aldı alamayan alamadı. Alanın kimi kullanacak kimi satacak. Gayet normal. Normal olmayan şey alamadığın için sebepsiz ağlaman
O fırsatta bende vardım geldiği gibi almaya çalıştım sonuç 1 milyon kez gelen hata site çökmesi istediğim halde o kulaklığı alamamam işte bu adamlar yüzünden alamadım.
Alıp satan adamda bekledi. Sırf adam satmak istiyor diye ağlaman ilginç
diyeceksin adamlar kar yapıyor böyle bi duruma nasıl bi normal tepki vermemi beklersin onca kişi mağdur oldu zamanı boşa gitti boşuna emek harcadı onların hesabını kim vericek kar yapıp yapması umrumda değil umrumda olan bu .
Mağdur oldu ne demek ya kim mağdur oldu? Bende bekledim alamadım. Alamadığım için mağdur olmadım. Kafan almıyor olabilir ama google “Mağdur” diye arat bakim ne demekmiş. Senin bir kaybın yok kaybın olmadan zarara uğramadan nasıl mağdur oluyorsun? Beklediğin için mi? 300 tane ürünü 1000 kişi bekledi alamayanlar mağdur mu? Saçmalıktan öte . Keşke mantıklı bir fikri savunsan.
Fakirlere bedava dağıtılması konusunda ise öyle bi düşüncem yok zaten parası olan herkes alabilirdi burda bedava dağıtmak söylemine benzer bişey belirtmemişim zaten sen aklınca bişeyler yazmışsın ama dediğin gibi aklın almıyor . Ve evet doğanın kanunu bu her zaman böyleleri ve onları gereksiz yere savunanlar olucak
Şunları yazarken göz damlaların akıyor mu? Hızlı olanın kâr edeceği bir etkinliği kazanamadığı için bu kadar ağlayanı ilkkez görüyorum. Ağlama sebebi ise mağdur olmak. Nasıl mağdur oldun diyorum çok beklemişmiş. Sanki alanlar beklemedi.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
ibrahim can
hayırlı olsun kardeşim

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
300 ürün vardı. Alan aldı alamayan alamadı. Alanın kimi kullanacak kimi satacak. Gayet normal. Normal olmayan şey alamadığın için sebepsiz ağlaman

Mağdur oldu ne demek ya kim mağdur oldu? Bende bekledim alamadım. Alamadığım için mağdur olmadım. Kafan almıyor olabilir ama google “Mağdur” diye arat bakim ne demekmiş. Senin bir kaybın yok kaybın olmadan zarara uğramadan nasıl mağdur oluyorsun? Beklediğin için mi? 300 tane ürünü 1000 kişi bekledi alamayanlar mağdur mu? Saçmalıktan öte . Keşke mantıklı bir fikri savunsan.

Şunları yazarken göz damlaların akıyor mu? Hızlı olanın kâr edeceği bir etkinliği kazanamadığı için bu kadar ağlayanı ilkkez görüyorum. Ağlama sebebi ise mağdur olmak. Nasıl mağdur oldun diyorum çok beklemişmiş. Sanki alanlar beklemedi.
hocam düzeltiyim 300 ürün yazıyodu :) 300 ürün yoktu site patladıgı zaman bitme imkanı yok hani hiç kimse giriş yapamazken milletin kazanamayıp ağlamaso vakitlerinin boşa gitmesidie ben de ağladım yani haklı olarak çok az kisiye verildi eğer ki burda 300 kisiye adam gibi dağıtsalardı hiç kimse konuşmazdı 3 5 kisi millet kar için alıp satıyo diyip ağlardo diğerleri sanane der geçerdi ama bu durum aşırı farklı

GazzeliAtalay

80+ Bronze
hocam düzeltiyim 300 ürün yazıyodu :) 300 ürün yoktu site patladıgı zaman bitme imkanı yok hani hiç kimse giriş yapamazken milletin kazanamayıp ağlamaso vakitlerinin boşa gitmesidie ben de ağladım yani haklı olarak çok az kisiye verildi eğer ki burda 300 kisiye adam gibi dağıtsalardı hiç kimse konuşmazdı 3 5 kisi millet kar için alıp satıyo diyip ağlardo diğerleri sanane der geçerdi ama bu durum aşırı farklı
Hocam biz ondan bahsetmiyoruz ürün sayısı konusunda bende sizin gibi inanmıyorum. Arkadaş ürünü alıp satanlar olduğu için bu kadar kendini paralıyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç

1) 300 ürün vardı evet ben alamamışım sorun yok onu cidden kullanıcak insanın almasına bişey demiyorum zaten alıpda fahiş fiyatlarla satanla derdim var . Eğer bu mantıkla gidipte böylerini haklı bulursak mazotu 100 e satana ekmeği 200den satanada bişey demememiz lazım nede olsa kar yapıyolar öyle değilmi bunlara karşı çıkmamalaıyız senin mantığına göre paşa paşa almalıyız 200 e nede olsa adam alıyor mazotu 30 dan satıcak demi 100 den hakkı bu senin mantığına göre
2) Kulaklığım var çok şükür sadece yeni bişey istiyodum
3) Evet o adamda bekledi buna diyecek bişey yok diyebileceğim tek şey boşuna yer kapladı sitede
4) Mağdurun kelime anlamı "Kendisine haksızlık edilmiş (kimse)" anlaşılan bana nutuk verip bakmamışsın anlama boş boş konuşma o zaman kendini zarara soktun şu anda şimdi bekleyenlerin bi kısmı mağdur oldu çünkü diyelim 100 adet fırsatçı geldi ve aldı geri kalan 200 adet kullanıcının kullanabileceği ürün kaldı tabikide giren sayısı 200 değil tabii ki herkes alamıyacak ama belkide o 1 fırsatçı almasaydı ben , sen veya o alabilecekti ama alamadı . Hadi dedin bari gidiyimde fırsatçılardan alayım dedin bi baktın 0 fiyatından farksız zaten 0 fiyatını vermemek için çabalamışsın bu işin savunabilecek bi anlamı kalmadı
5) Hayır akmıyor kendini ağlıyor işte diyede mutlu etme emin ol zevk alıyordum böyle bi konuşmadan ama ağlama lafının dozajını kaçırmışsınböyle sohbete ediceksen burda mesaj yazmanı tavsiye etmem . Git kurduğun discord sunucusundan biriyle karşılıklı hakaretlerinizi savurun
6) Hayır bundan çok etkinliğe katıldım da sistem çıkıpta alamıyanlar milyon tane konu açtılar bende denedim zamanında alamadım ama senin düşündüğün gibi 1 kişiye bile isyan etmedim beni başka insanlarla karıştırma . Mağdur olduğum için burda konuşuyorum ama beynin almıyorsa bunu burda daha fazla konuşmanın alemi yok hep dediğimin daha da tersini söyleyip işi çıkmaza sürükledin kiminin 1 dakikası kiminin 5 saaati çok büyük bi zamandır ben 2 saat boyunca bekledim ama hatalar yüzünden alamayacağımı anlayınca kapattım ve alanlarada bişey demedim şu anki konudada demediğim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biz ondan bahsetmiyoruz ürün sayısı konusunda bende sizin gibi inanmıyorum. Arkadaş ürünü alıp satanlar olduğu için bu kadar kendini paralıyor.
evet böyle bişeyi doğru bulmuyorum fakat tek hak verebileceğim noktası benim gibi alamayanlar için bu adamlar tarafından satılması iyi aslında ama kızdığım nokta sattıkları fiyatın 0 fiyattan farklı olmaması y

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
bazıları ihtiyacı olmadığı halde açgözlülük yapmış bide gelen ürünü satıyorlar ne kadar acizler
bırakında ihtiyacı olanlar alsın ne kadar iğrençler

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Emre
bazıları ihtiyacı olmadığı halde açgözlülük yapmış bide gelen ürünü satıyorlar ne kadar acizler
bırakında ihtiyacı olanlar alsın ne kadar iğrençler
1tl ye sen görsen almazdın sanki

Top Bottom