Neler Yeni

1 TL KULAKLIK ALIRIM H.O geldi beyler

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL

CWBozoK

80+
bazıları ihtiyacı olmadığı halde açgözlülük yapmış bide gelen ürünü satıyorlar ne kadar acizler
bırakında ihtiyacı olanlar alsın ne kadar iğrençler
Arkadaşım sensin iğrenç deyip konuyu uzatmak istemiyorum fakat biraz geniş çerçeveden bak olaya. 1 TL'ye kulaklık veriliyor ve herkes girip alamıyor. Site zaten sorunlu. İhtiyaç olsun olmasın fırsat varken insanlar neden değerlendirmesinler? İnsanlara hakaret etme yetkisini nerden alıyorsun? Neden kötü dil kullanıyorsun? Yapmayın bunu! Gerek yok böyle, insanları kışkırtıcı şeylere. Belki alamadığın için böyle söylüyorsun bilemiyorum ama hoş bir şey değil yaptığın.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL
Arkadaşım sensin iğrenç deyip konuyu uzatmak istemiyorum fakat biraz geniş çerçeveden bak olaya. 1 TL'ye kulaklık veriliyor ve herkes girip alamıyor. Site zaten sorunlu. İhtiyaç olsun olmasın fırsat varken insanlar neden değerlendirmesinler? İnsanlara hakaret etme yetkisini nerden alıyorsun? Neden kötü dil kullanıyorsun? Yapmayın bunu! Gerek yok böyle, insanları kışkırtıcı şeylere. Belki alamadığın için böyle söylüyorsun bilemiyorum ama hoş bir şey değil yaptığın.
o.O2o.O2o.O2

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,778
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
O kadar bakarım , bakmadığım saatte satmalarından dolayı alamamıştım.Hayırlı olsun alanlara

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,778
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kulaklığı yorum yapın 10TL değerine İncehesap puan kazanın. Kimse dememiş kıyağım olsun.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
1) 300 ürün vardı evet ben alamamışım sorun yok onu cidden kullanıcak insanın almasına bişey demiyorum zaten alıpda fahiş fiyatlarla satanla derdim var . Eğer bu mantıkla gidipte böylerini haklı bulursak mazotu 100 e satana ekmeği 200den satanada bişey demememiz lazım nede olsa kar yapıyolar öyle değilmi bunlara karşı çıkmamalaıyız senin mantığına göre paşa paşa almalıyız 200 e nede olsa adam alıyor mazotu 30 dan satıcak demi 100 den hakkı bu senin mantığına göre
2) Kulaklığım var çok şükür sadece yeni bişey istiyodum
3) Evet o adamda bekledi buna diyecek bişey yok diyebileceğim tek şey boşuna yer kapladı sitede
4) Mağdurun kelime anlamı "Kendisine haksızlık edilmiş (kimse)" anlaşılan bana nutuk verip bakmamışsın anlama boş boş konuşma o zaman kendini zarara soktun şu anda şimdi bekleyenlerin bi kısmı mağdur oldu çünkü diyelim 100 adet fırsatçı geldi ve aldı geri kalan 200 adet kullanıcının kullanabileceği ürün kaldı tabikide giren sayısı 200 değil tabii ki herkes alamıyacak ama belkide o 1 fırsatçı almasaydı ben , sen veya o alabilecekti ama alamadı . Hadi dedin bari gidiyimde fırsatçılardan alayım dedin bi baktın 0 fiyatından farksız zaten 0 fiyatını vermemek için çabalamışsın bu işin savunabilecek bi anlamı kalmadı
5) Hayır akmıyor kendini ağlıyor işte diyede mutlu etme emin ol zevk alıyordum böyle bi konuşmadan ama ağlama lafının dozajını kaçırmışsınböyle sohbete ediceksen burda mesaj yazmanı tavsiye etmem . Git kurduğun discord sunucusundan biriyle karşılıklı hakaretlerinizi savurun
6) Hayır bundan çok etkinliğe katıldım da sistem çıkıpta alamıyanlar milyon tane konu açtılar bende denedim zamanında alamadım ama senin düşündüğün gibi 1 kişiye bile isyan etmedim beni başka insanlarla karıştırma . Mağdur olduğum için burda konuşuyorum ama beynin almıyorsa bunu burda daha fazla konuşmanın alemi yok hep dediğimin daha da tersini söyleyip işi çıkmaza sürükledin kiminin 1 dakikası kiminin 5 saaati çok büyük bi zamandır ben 2 saat boyunca bekledim ama hatalar yüzünden alamayacağımı anlayınca kapattım ve alanlarada bişey demedim şu anki konudada demediğim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet böyle bişeyi doğru bulmuyorum fakat tek hak verebileceğim noktası benim gibi alamayanlar için bu adamlar tarafından satılması iyi aslında ama kızdığım nokta sattıkları fiyatın 0 fiyattan farklı olmaması y
Fahiş fiyattan satandan almasan elinde kalır mazotu pahalı verene oy vermesen dibe çöker. Benim 2 tane kulaklığım var çok şükür ortalamanın üstünde ürünler. Ben alsaydım yakınlarıma hediye edecektim daha önceki ürünleri aldım dağıttım. Ama kimsenin ihtiyacı olmasaydı 20 liraya satmazdım. Mesele nerden baktığındır al sat kötü bişey değildir. Ürünün fiyatı 150 lirayken bedava aldı diye 50 liraya satması mı mantıklı? 130 lira yazması mı? Ben al-satçıları desteklemiyorum ama yapılması kötü bişeyde değil. Ucuza ürün bulup satmayı ben sen o herkes ister.
Mağdurun kelime anlamını ancak bu kadar indirgeyip anlatabildim kendim zaten hukukçuyum, anlamını fazlasıyla biliyorum zaten.

Herkes bekler. Bir insanın ucuz diye satmak niyetiyle alması gayet normal. Ha diyorsun fahiş fiyattan satıyor. Bence çok iyi bir durum. Kimse almaz. Alınmayınca ortada kalır.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
bro pişman olucaksın merak etme imkanın varsa iade et gamepower alma sakın özellikle kulaklık ben aldım pişmanım 1tl ye aldıysan tabii çok iyi
Kardeşim 1 tl ye aldım diye paylaşım yaptım zaten. Ben denedim kulaklık gayet güzel . Pişman olacağımı düşünmüyorum. Yorumun için tşkler

O kadar bakarım , bakmadığım saatte satmalarından dolayı alamamıştım.Hayırlı olsun alanlara
Teşekkürler kardeşim sana da nasip olur inşallah 😊

Kulaklığı yorum yapın 10TL değerine İncehesap puan kazanın. Kimse dememiş kıyağım olsun.
Alırım bir 10 Tl eyvallah 😂

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Fahiş fiyattan satandan almasan elinde kalır mazotu pahalı verene oy vermesen dibe çöker. Benim 2 tane kulaklığım var çok şükür ortalamanın üstünde ürünler. Ben alsaydım yakınlarıma hediye edecektim daha önceki ürünleri aldım dağıttım. Ama kimsenin ihtiyacı olmasaydı 20 liraya satmazdım. Mesele nerden baktığındır al sat kötü bişey değildir. Ürünün fiyatı 150 lirayken bedava aldı diye 50 liraya satması mı mantıklı? 130 lira yazması mı? Ben al-satçıları desteklemiyorum ama yapılması kötü bişeyde değil. Ucuza ürün bulup satmayı ben sen o herkes ister.
Mağdurun kelime anlamını ancak bu kadar indirgeyip anlatabildim kendim zaten hukukçuyum, anlamını fazlasıyla biliyorum zaten.

Herkes bekler. Bir insanın ucuz diye satmak niyetiyle alması gayet normal. Ha diyorsun fahiş fiyattan satıyor. Bence çok iyi bir durum. Kimse almaz. Alınmayınca ortada kalır.
sende haklısın bende haklıyım tabi 1tl ye alıp 100e satamsına bişey demem ama gidipte 160 den satarsa cidden kızarım nede olsa 0 fiyatından farksız o adamdan almamın bi anlamı kalmıyor o zamanda

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Hocam biz ondan bahsetmiyoruz ürün sayısı konusunda bende sizin gibi inanmıyorum. Arkadaş ürünü alıp satanlar olduğu için bu kadar kendini paralıyor.
salla gitsin hocam adam içerlemiş :D

Top Bottom