Twitch msi gf66 ile twitchte yayın yapamıyorum

SRooX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
selam dostlar twitch te yayın açmak istiyorum , yayın açtığımda cs de bile kasıyor yer yer drop yiyor ne yapmam lazım ?
pc özellikleri:
RTX 3060
İ7 11800H
16GB RAM
bence gayet yeterli ama ne yapsam kasıyor...

Hocam 10 senelik laptopumla bile yayın yapıyorum sizde nasıl böyle bir problem oldu anlamadım 😕

Fan ayarlarını maximuma al. Şarja takılı olduğundan emin ol. Güç ayarlarından performansa al. Bir de soğutucu al.

Fan ayarlarını maximuma al. Şarja takılı olduğundan emin ol. Güç ayarlarından performansa al. Bir de soğutucu al.
sıcaklık max 70 leri görüyor soğutucuya gerek yok bence, güç kablosu takılı, gaming modda ve nihai performansta bundan üstü yok anlamadım neden oluyor hala .

Laptopta max 70 olacağını pek sanmıyorum. Özellikle işlemcinin. Msı afterburner ile hem yayın hem oyun ekran görüntüsü atar mısın sıcaklık ve kullanım değerlerinin

Laptopta max 70 olacağını pek sanmıyorum. Özellikle işlemcinin. Msı afterburner ile hem yayın hem oyun ekran görüntüsü atar mısın sıcaklık ve kullanım değerlerinin
20 dk filan oldu forza oynuyorum rtx açık bir şekilde bu seviyelerde geziyor , pc nin olduğu oda 24-30 derece arasında .
Adsız.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 dk filan oldu forza oynuyorum rtx açık bir şekilde bu seviyelerde geziyor , pc nin olduğu oda 24-30 derece arasında .
Adsız.png
alt tab atınca pc de sıçramalar oluyor onuda ekleyeyim

Adsız.png

alt tab atınca pc de sıçramalar oluyor onuda ekleyeyim
Adsıza.png

herşeyiş fulleyip dc den yayın açtım bu seviyelere çıktı 10 dk luık bir sureçte.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri