bende anlamadım ne yapabilirim acaba bir fikriniz varmıHocam 10 senelik laptopumla bile yayın yapıyorum sizde nasıl böyle bir problem oldu anlamadım![]()
Hocam aklıma tek gelen ihtimal upload hızınızın 10 mbps'den düşük olması...bende anlamadım ne yapabilirim acaba bir fikriniz varmı
internetle alakalı sıkıntı yok hocam 100e 50 lik internet var pc kasıyor fps düşüyor.Hocam aklıma tek gelen ihtimal upload hızınızın 10 mbps'den düşük olması...
sıcaklık max 70 leri görüyor soğutucuya gerek yok bence, güç kablosu takılı, gaming modda ve nihai performansta bundan üstü yok anlamadım neden oluyor hala .Fan ayarlarını maximuma al. Şarja takılı olduğundan emin ol. Güç ayarlarından performansa al. Bir de soğutucu al.
20 dk filan oldu forza oynuyorum rtx açık bir şekilde bu seviyelerde geziyor , pc nin olduğu oda 24-30 derece arasında .Laptopta max 70 olacağını pek sanmıyorum. Özellikle işlemcinin. Msı afterburner ile hem yayın hem oyun ekran görüntüsü atar mısın sıcaklık ve kullanım değerlerinin
alt tab atınca pc de sıçramalar oluyor onuda ekleyeyim20 dk filan oldu forza oynuyorum rtx açık bir şekilde bu seviyelerde geziyor , pc nin olduğu oda 24-30 derece arasında .
![]()
20 dk filan oldu forza oynuyorum rtx açık bir şekilde bu seviyelerde geziyor , pc nin olduğu oda 24-30 derece arasında .
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alt tab atınca pc de sıçramalar oluyor onuda ekleyeyim