IbanyLone
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
Ön satıştayken300'e ne zaman düştü hocam ? Ne zamandır indirim bekliyorum.
Ön satıştayken300'e ne zaman düştü hocam ? Ne zamandır indirim bekliyorum.
Hmm ön siparşi bilmiyorum. Keşke aynı fiyata düşse de alsam.Ön siparişe 300 liradan açılmıştı, daha sonra fiyatı 500'e çıktı.
Bende win 10 var hocam. Win 11 geçmeyi düşünüyorum, öyle bir sorun mu var ?
Evet win 11 de açılmıyor valhalla internetten araştırabilirsinValhalla win 11 de açılmıyor siz açtınız mı?
forum.donanimarsivi.com
Hocam oyunlar indirimdeydi ek olarak 240TL'lik harcamaya 160TL indirim yaptılar toplamda 942TL'lik 4 tane oyunu 80 küsüre almıştım cidden çok iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam epic games de böyle bir şey yapmıştı.İNDİRİM HAKKINDA YORUMUM!!!!
Sadece yaz indirimi çok iyi olacak diyemeyiz.
Yakın Zamanda Ubisoft 240TL lik oyunu 80TL ye alabileceğimiz fırsat tanımıştı. O zaman 4 tane kaliteli oyun aldım.
Steam de bu tarz kendine ait kampanya yapmıyor. [Bir ara yine yaz indiriminde yapmıştı ama o bile 50TL ye 10TL indirimdi, o da yıllar önce hatırlıyorum, inşallah yine yapar da ihtiyacı olan indirimli alır oyununu]
Epic games çok fazla yaptı. Aşırı indirim ve kupon veren bir platform ya. Steam inidirimleri ne zaman başlıyorHocam oyunlar indirimdeydi ek olarak 240TL'lik harcamaya 160TL indirim yaptılar toplamda 942TL'lik 4 tane oyunu 80 küsüre almıştım cidden çok iyiydi. Yanlış hatırlamıyorsam epic games de böyle bir şey yapmıştı.
buradan kontrol edebilirsiniz;Epic games çok fazla yaptı. Aşırı indirim ve kupon veren bir platform ya. Steam inidirimleri ne zaman başlıyor
steamdb.info
öğrendim 21:00 da başlıyormuş teşekkürlerburadan kontrol edebilirsiniz;
![]()
Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History
A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year.steamdb.info
20:00'de başlıyor, 21'de değil.öğrendim 21:00 da başlıyormuş teşekkürler
Diger oyunlara sahibimMetro'nun diğer oyunlarına sahipsen "Metro Saga Bundle" paketi var Steam'de. Oyuna ek olarak Expansionları da barındırıyor içerisinde ve 70 liraya kadar düşüyor. Oyunun kendisine 60 lira vermek yerine bu şekilde DLC'li halini 70'e almak daha mantıklı olur eğer diğer oyunlara sahipsen.