Sahibinden param güvende

mesut07

80+
Reaksiyon skoru
2
Sahibinden param güvende güvenilir mi internetten ilk defa ikinci el bir ürün alıcam sıkıntı yaşarmıyım?

Sahibinden param güvende güvenilir mi internetten ilk defa ikinci el bir ürün alıcam sıkıntı yaşarmıyım?
Sıfır üründe bile sıkıntı yaşama ihtimalin var ama ikinci elde biraz daha fazla. param güvende ile alırsan daha iyi olur senin için. satıcı için aynısını söyleyemem.

Sıfır üründe bile sıkıntı yaşama ihtimalin var ama ikinci elde biraz daha fazla. param güvende ile alırsan daha iyi olur senin için. satıcı için aynısını söyleyemem.
Zaten öyle yapıcam da ondada bi sıkıntı çıkmaihtimali var mıdır

Param güvende hizmeti güvenilirdir ama yeni bir dolandırıcılık yöntemi var.
Satıcı sana direk fake param güvende linki atıyor. Site 1/1 aynı hazırlanmış ama fake. Url’den anlaşılıyor sadece. Sen ürünü alınca aslında fake bir siteden almış oluyorsun. Normal sahibinden üzerinde herhangi bir işlem olmuyor ve ürünü tabi sana kargolamıyorlar. O yüzden param güvende ile alacağın ürünün adını sahibindenin kendi sitesinde aratıp al.

Satıcı sana direk fake param güvende linki atıyor. Site 1/1 aynı hazırlanmış ama fake. Url’den anlaşılıyor sadece. Sen ürünü alınca aslında fake bir siteden almış oluyorsun. Normal sahibinden üzerinde herhangi bir işlem olmuyor ve ürünü tabi sana kargolamıyorlar. O yüzden param güvende ile alacağın ürünün adını sahibindenin kendi sitesinde aratıp al.
kurbanıyım çok doğru dikkat edin buna sizle konuşmaya başladıktan sonra ilanı kaldırmışsa adam kesinlikle uzak durun

Taksit yaplıyormu psram güvende ile alışverişte ?

Bu senenin başında G29 almak için kovalıyordum. Balıkesirden sıfır ilan vardı ve çok ucuzdu adam yurtdışı kapalı kutu elimde çok var diye ucuza veriyorum demişti. Konuşmaya başlayınca wp dan yazışalım diyip tel verdi. Sonra da param güvende aç alayım dedim. Bana tamam diyip link attı. Her şeyi sahibindenin aynısıydı ancak ben daha önce param güvende ile ticaret yaptığım için biliyorum ki satıcı veya alıcı bilgi vermiyor. Almak için tıkladığımda zaten kayıtlı olan adresimi vs isteyince anladım ve bana ilan no at dedim sonra engelledi :D

Bu senenin başında G29 almak için kovalıyordum. Balıkesirden sıfır ilan vardı ve çok ucuzdu adam yurtdışı kapalı kutu elimde çok var diye ucuza veriyorum demişti. Konuşmaya başlayınca wp dan yazışalım diyip tel verdi. Sonra da param güvende aç alayım dedim. Bana tamam diyip link attı. Her şeyi sahibindenin aynısıydı ancak ben daha önce param güvende ile ticaret yaptığım için biliyorum ki satıcı veya alıcı bilgi vermiyor. Almak için tıkladığımda zaten kayıtlı olan adresimi vs isteyince anladım ve bana ilan no at dedim sonra engelledi :D
Evet maalesef daha önce sistemi kullanmamış insanlar inanıyor.

İlanı marketplace a açmış sahibindende yok wp den konuştuk param güvende ile alış yapıcam dedim tamam dedi sıkıntı yok bu adımdan sonra sahibindene açılan ilanın gerçekliğini nasıl anlarım şuanlık durumum seninkiyle aynı bende g29 kovalıyorum fiyat piyasanın altında insan ister istemez kuşkulanıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet maalesef daha önce sistemi kullanmamış insanlar inanıyor.

Hocam peki kimlik fotosu falan istesem karşılıklı bi sıkıntı durumunda hak idda edebilirmiyim?

Alıcı için iyi bir sistem ama satıcı için kötü bir sistem fake param guvende linki atabilir odeme yapmadan once konu acin fake mi degilmi soyleyelim

Sahibinden param güvende güvenilir mi internetten ilk defa ikinci el bir ürün alıcam sıkıntı yaşarmıyım
Şehir dışında bir şey alırken param güvendeyi kullanın kullanmazsanız dolandırma ihtimaliniz fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,508
Üyeler
185,752
Son üye
ONDER BABA
Geri