PASAPORT ÇIKARMA

Pardon yanlış yazmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 17 yaşındayım 10 yıllık çıkartmam için 1 yıl beklememmi lazım yani
Hayır max 5 yıllık pasaport süresi alabilirsin en son öğrenci 120 tl galiba ücreti

Yok be burdada kurs var bunlar hepsi özenti
Ya bi git işine,O özentilik olmuyor.En iyi maruz kalarak öğrenirsin.Hem sanane adamın yurtdışına çıkmasından.Eski kafalı felansın heralde.Bu kadar eski kalmasın kafan

Kanka mesela ben 1 yıllık çıkartınca ücret ödemeyeceğim 1 yıl sonra 10 yıllık çıkartıncamı para vereceğim? 1 yıl içinde büyük ihtimalle yurtdışına çıkarım çünlü
Hocam ben geçen sene pasaport cikartirdim kendime bende 17 yasindayim arkadaslarla yurtdisina gidip geldim babam memur o yüzden yesil pasaport cikardilar 5 yilligina hani eger baban memur degilse gri pasaport cikartabilirsin arkadaslardan 1 tanesi gri pasaport almisti onunki 6 aylikti ama babanin yaninda olmasi lazim pasaport alirken ve isyerinden bi belge almasi gerekiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben geçen sene pasaport cikartirdim kendime bende 17 yasindayim arkadaslarla yurtdisina gidip geldim babam memur o yüzden yesil pasaport cikardilar 5 yilligina hani eger baban memur degilse gri pasaport cikartabilirsin arkadaslardan 1 tanesi gri pasaport almisti onunki 6 aylikti ama babanin yaninda olmasi lazim pasaport alirken ve isyerinden bi belge almasi gerekiyordu
Fiyati da 163 tl bu arada

Ah şu yazıları okuyun be adam öğrenciyim demiş öğrenci pasaportu çıkarıcammı demiş
Yinede öğrenci iken 10 yıllık babasının veya annesinin üzerinden alabilir oda maddi durum iyiyse ve anne babanın schengen vizeleri var veya hala aktifse

Yinede öğrenci iken 10 yıllık babasının veya annesinin üzerinden alabilir oda maddi durum iyiyse ve anne babanın schengen vizeleri var veya hala aktifse
Arkadas 18 yasini doldurmamis yani 10 yillik alamaz 5 yillik alabilir ve ögrencinin muhavakat(kelimeyi yanlis yazmis olabilirim) belgesini doldurmasi gerekiyor

Arkadas 18 yasini doldurmamis yani 10 yillik alamaz 5 yillik alabilir ve ögrencinin muhavakat(kelimeyi yanlis yazmis olabilirim) belgesini doldurmasi gerekiyor
Biliyorum ancak bazı spesifik durumlarda farklılık gösterebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,715
Üyeler
190,087
Son üye
Bircan Karakaya
Geri