Adobe Photoshop CS6 dış hatları siyah iç hatları beyaz yazı nasıl yapılır?

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,091
Arkadaşlar bir proje üzerinde çalışıyorum daha yeni başladım o işlere tam olarak detaylı bir bilgim yok maalesef ki. Yazı tipleri var biliyorsunuz, onları ben yazının dışını siyah font yapmak istiyorum. Dış hatları siyah içi beyaz olmak üzere öyle bir yazı tipi yapmak istiyorum. Aşağındaki dosyalarda örneklerini verdim, ona benzer yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. Yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok mutlu olurum.
1655988193546.png
1655988197964.png

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir proje üzerinde çalışıyorum daha yeni başladım o işlere tam olarak detaylı bir bilgim yok maalesef ki yazı tipleri var biliyorsunuz onları ben yazının dışını siyah font yapmak istiyorum dış hatları siyah içi beyaz olmak üzere öyle bir yazı tipi yapmak istiyorum aşağındaki dosyalarda örneklerini verdim ona benzer yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok mutlu olurum.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Text'e Strong Vericeksin.

Bir kaynaktan video atabilir misin eğer varsa veya tam detaylı anlatabilir misin teşekkür ederim çok.
Layer Penceresinde Oluşturduğun Text'in Üstüne İki Kez Tıkla Açılan Layer Style Bölümünden Strong Ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri