GAMETECH Black Rider Red Switch alınır mı?

Resulshn

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
500

Content marka red switch kullanıyor ve ses scrollu var.Benim bütün isteklerimi karşılıyor ama markadan emin değilim bu fiyat bandında öneri alabilirim.

Content marka red switch kullanıyor ve ses scrollu var.Benim bütün isteklerimi karşılıyor ama markadan emin değilim bu fiyat bandında öneri alabilirim.
Alınabilir ama bütçeyi 100 arttırırsan ttc switch alabilirsin. daha iyi bundan.

Link atabilir misin?

Tkl istemezsen

Hocam hakkınızı helal edin sizinde bütçeyi baya bi yukarı çektik

Tkl istemezsen

Hocam hakkınızı helal edin sizinde bütçeyi baya bi yukarı çektik
G87 de numpad yok maalesef Altec ise çok pahalı galiba hâla en iyi seçenek gametech

G87 de numpad yok maalesef Altec ise çok pahalı galiba hâla en iyi seçenek gametech

Kullanan bir tanıdığım vardı banada önermişti. Ama sizin için numpad çok önemli değilse royal kludge alın bence hepsinden daha iyi switchler + kalitesi var. pişman etmez royal kludge.

Kullanan bir tanıdığım vardı banada önermişti. Ama sizin için numpad çok önemli değilse royal kludge alın bence hepsinden daha iyi switchler + kalitesi var. pişman etmez royal kludge.
Masam oldukça büyük klavyenin küçük kalmasını istemiyorum o yüzden numpad önemli.

Saat 12 de kartıma para yaticak o zaman gametech olanı alırım.

Masam oldukça büyük klavyenin küçük kalmasını istemiyorum o yüzden numpad önemli.

Saat 12 de kartıma para yaticak o zaman gametech olanı alırım.
hayırlı olsun şimdiden

Sorduğunuz klavyeyi kullanıyorum uzun bir süredir. Alabiliyosanız başka alın derim. Oyun tuşları (WASD) bir süre sonra sürtermiş gibi bir ses çıkartıyolar. Kulaklık takılı kullanıyosanız problem hissetmezsiniz ama diğer türlü dikkat dağıtıyor. Fazla zaman geçmemesine rağman tuşların bazılarının RGB aydınlatması bozuldu.

Aklıma gelenler bunlar ama soracağınız soru varsa cevaplarım seve seve.

Sorduğunuz klavyeyi kullanıyorum uzun bir süredir. Alabiliyosanız başka alın derim. Oyun tuşları (WASD) bir süre sonra sürtermiş gibi bir ses çıkartıyolar. Kulaklık takılı kullanıyosanız problem hissetmezsiniz ama diğer türlü dikkat dağıtıyor. Fazla zaman geçmemesine rağman tuşların bazılarının RGB aydınlatması bozuldu.

Aklıma gelenler bunlar ama soracağınız soru varsa cevaplarım seve seve.
Tam olarak ne kadardır kullanıyorsunuz ve bahsettiğiniz sıkıntılar ne zaman olmaya başladı?

Hocam aldınız mı klavyeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,970
Üyeler
195,484
Son üye
asikyazgan
Geri