Warzone atma sorunu (Güncel Çözüldü)

pandazur

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar sistemim ryzen3 1200, rx570, 8gb ballistix 3200mhz ram, Warzone oyununda bazen oyunu uzun süre oynuyorum bazen çok kısa süre oynayıp bir anda oyun donuyor ve sonra atıyor sizce ram yetersizliği mi ? Sonuçta oyun 12-14gb arası ram yiyor, ama bazıları 8gb ram ile de oynayabiliyor ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için lütfen yardım edin, bu konuda benim gibi durum yaşayanlar olmuştur hepimize bir çözüm bulalım, rami 16gb yapmak çözüm müdür ?

Arkadaşlar sistemim ryzen3 1200, rx570, 8gb ballistix 3200mhz ram, Warzone oyununda bazen oyunu uzun süre oynuyorum bazen çok kısa süre oynayıp bir anda oyun donuyor ve sonra atıyor sizce ram yetersizliği mi ? Sonuçta oyun 12-14gb arası ram yiyor, ama bazıları 8gb ram ile de oynayabiliyor ne yapmalıyım bu durumdan kurtulmak için lütfen yardım edin, bu konuda benim gibi durum yaşayanlar olmuştur hepimize bir çözüm bulalım, rami 16gb yapmak çözüm müdür ?
benim ramimde 8 bazen uçaktan inince bazende oyun ortasında fps drop giriıyor neredeyse 10 15 sanıye sürüyor ama oyundan atmıyor
ram kaynaklı bi sorun bu ama benı oyundan atmıyor
ryzen 5 1600 ekrran kartım msı gtx 1660 armor. ultrada +100 fps de oynuyorum ama fps drop ram kaynaklı bazen neredeyse donuyor.

Arkadaşlar son gelen yaklaşık 15gb'lık güncelleme ile atma donma sorunlarını oyun kendisi çözmüş, bendeki durumlar düzeldi 8gb ram ile şuan oynamaktayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,210
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri