Öneri Otobüs Oyunu Önerisi

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Logitech DFGT direksiyonum var ve oyun ayarlarında 900 derece ayarlı olmasına rağmen tam olarak 900 derece etkileşimli olarak çalışmıyor. Yarısı kadar dönüyor oyun içerisinde.

Oyundaki 900 olan direksiyon derecesi ayarını 1500 derece falan yapsam çözülür mü?

Dene bakalım belki düzelir.

Dene bakalım belki düzelir.
Anlamadım ki, 900 derece yazıyor ama oyun 900 olarak entegre çalışmıyor. İyi kalibre edememişler sanırım, hiç bu oyunu oynayan yok herhalde forumda. Net bir cevap alamadım hocam.

Oyun nasıl zevkli mi.

İyi yapmışsın.
İade onaylandı. Para iadesi ile birlikte üstüne para ekleyip Fernbus Simulator ya da The Bus alayım diyorum. Önerebileceğiniz Otobüs Simülatörü var mı?

Konu başlığınıda değiştirdim.

İade onaylandı. Para iadesi ile birlikte üstüne para ekleyip Fernbus Simulator ya da The Bus alayım diyorum. Önerebileceğiniz Otobüs Simülatörü var mı?

Direksiyon setini kaça aldın.

The bus bende var performance sorunları var hala beta da bus simulator 21 alabilirsin

Logitech DFGT direksiyonum var ve oyun ayarlarında 900 derece ayarlı olmasına rağmen tam olarak 900 derece etkileşimli olarak çalışmıyor. Yarısı kadar dönüyor oyun içerisinde.

Oyundaki 900 olan direksiyon derecesi ayarını 1500 derece falan yapsam çözülür mü?
ETS 2

Geri