Google Play'den Minecraft alan kardeşe öğütler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,533
Google Play'den Minecraft alan kardeşe söylenecek sözler ve verilecek öğütler arıyorum.

Önce engizisyon mahkemesinde yargılayıp ondan sonra Yahudi kazığına oturtmak geçiyordu aklımdan ama fazla canice olacağını düşündüm.

Siz ne tavsiye edersiniz?

Google Play'den Minecraft alan kardeşe söylenecek sözler ve verilecek öğütler arıyorum.

Önce engizisyon mahkemesinde yargılayıp ondan sonra Yahudi kazığına oturtmak geçiyordu aklımdan ama fazla canice olacağını düşündüm.

Ona android oyun clubu öğret devam ederse cezayı o zaman düşünürüz

• Beğen
Reaksiyonlar: kdks
cidden öyle biri varmı ? varsada bir şey diyemem babasının parası vardır

Tekme tokat dövün akıllanacaktır.

25₺ ye almıştım mobilden zamlanmadan önce :D ama şimdi alınmaz.Alan kişiye bu fiyatta alınmaması gerektiği Toprak abimin tehlikesiz sitesinden yüklemesi gerektiğini söylemek lazım.

Hala mobil minecraft oynayan var mı? Ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum geçsin masaüstüne
verdiği paranın üzerine de bi bardak soğuk su içsin

Hala mobil minecraft oynayan var mı? Ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum geçsin masaüstüne
verdiği paranın üzerine de bi bardak soğuk su içsin

üstüne 199.999.999.800 koyup microsoftu satın alabilirsin de
Post automatically merged:

Eşit parayı dolarla çarp 190 ile topla
Post automatically merged:

Edit

-Senin yerindeyim düşün: - bak abicim 1. si mobil bir oyuna para yatırılmaz veya parayla alınmaz 2. androidoyunclub diye bi site var

Bizim okuldaki veletlerin birkaçı Minecraft PE'yi satın almış, sonrasında da başkalarına gösterip hava atıyordu. Yani aklımdan geçen birtakım şeyler oldu ancak söylemeye gerek duymadım.

Feda olsun ya
Canı sağ olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,983
Üyeler
191,018
Son üye
Yusufmania
Geri