STEAM envanterim ve bakiyem çalındı!

Riyo

80+
Reaksiyon skoru
26
Steam bakiyemde 70 tl falan vardı şuan 3 tl var ve csgo envaterimde 80 100 tl lik eşyalarım yok.

hiçbir şekilde takas teklifi falan yapmamıştım ve bunlar yapıldığında steam guardıma onaylama gelmedi

ne yapıcağımla ilgili yardım ederseniz sevinirim.

yazım kuralarına dikkat etmemiş olabilirim kafayı sıyırıcam bu olaydan

Ekler

• Sı.PNG
    Sı.PNG
    391 KB · Hit: 156
  • Sı3.PNG
    Sı3.PNG
    372.5 KB · Hit: 155
  • SWı.PNG
    SWı.PNG
    355.6 KB · Hit: 150
Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam başka hesabınıza falan girmiş olabilirmisiniz yanlışlıkla?

• Beğen
Reaksiyonlar: Riyo
Steam bakiyemde 70 TL falan vardı şuan 3 TL var ve csgo envaterimde 80 100 TL lik eşyalarım yok.

hiçbir şekilde takas teklifi falan yapmamıştım ve bunlar yapıldığında steam guardıma onaylama gelmedi

ne yapıcağımla ilgili yardım ederseniz sevinirim.

yazım kuralarına dikkat etmemiş olabilirim kafayı sıyırıcam bu olaydan
geçmiş olsun hocam ama başka birinin bilgisayarına veya internet kafede girip çıkmayı unutmuş olma ihtimaliniz var mı

İtemleri geri almak için yapabileceğiniz bir şey yok muhtemelen. Adamı raporlayabilirsiniz ama itemlerinizi geri alcağınızı sanmam. Nasıl oldu sahte bir siteye giriş vs mi yaptınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Riyo
geçmiş olsun hocam ama başka birinin bilgisayarına veya internet kafede girip çıkmayı unutmuş olma ihtimaliniz var mı
hayır, başka bir cihazdan giriş yapmıyorum kendi bilgisayarımdan ve telefonumdan başka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtemleri geri almak için yapabileceğiniz bir şey yok muhtemelen. Adamı raporlayabilirsiniz ama itemlerinizi geri alcağınızı sanmam. Nasıl oldu sahte bir siteye giriş vs mi yaptınız.
Hayır yapmamıştım farketiğim kadarıyla eminim

İnternet kafede vs oynuyorsan yada arkadasına vermıssen bilerek pazara satmıs :D

28 haziranda 146 tl lik dota itemi alınmış gözüküyor.O normal mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim gördüğüm şu tüm cs go itemleri satılmış ve dota itemi alınmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri