Google Play'den Minecraft alan kardeşe öğütler

Google Play'den Minecraft alan kardeşe söylenecek sözler ve verilecek öğütler arıyorum.

Önce engizisyon mahkemesinde yargılayıp ondan sonra Yahudi kazığına oturtmak geçiyordu aklımdan ama fazla canice olacağını düşündüm.

Siz ne tavsiye edersiniz?
toprak koçla tanıştır

Google Play'den Minecraft alan kardeşe söylenecek sözler ve verilecek öğütler arıyorum.

Önce engizisyon mahkemesinde yargılayıp ondan sonra Yahudi kazığına oturtmak geçiyordu aklımdan ama fazla canice olacağını düşündüm.

Bana borcun var de.
Sıkıştır.
Ne diyeyim olan olmuş iade ettirtin

2017 gibi ben hiç para vermedim hep android oyun clupten indiriyordum bir kere oyunda oturum açtım oyun play store kütüphaneme bedava eklenmişti bir anda çok mutlu olmuştum

az bile.

Bilgisayarı varken mobile oyun alıyorsa 2 tokat şart ama sadece mobile cihazı varsa Bence tebrik etmek gerek vizyonlu bir kardeşiniz varmış gidip pubg mobilede yatırabilirdi

Yanlış bir şey göremiyorum 🤔

Geri