la casa de papel ve la casa de papel : Kore birbiriyle ilişkili mi?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,449
arkadaşlar merhaba öyle gezinirken kore versiyonunu gördüm açıkçası ilgimide çekti ama sormak istediğim şu hayatımda hiç la casa de papel izlemedim şimdi bunun kore versiyonuyla bunun hikaye ile bi bağlantısı var mı ona göre ilk birinden başlayacağım

Biraz izledim de Kore versiyonuyla bağlantılı değil, direkt aynı herhalde. O yüzden orijinalini izle.

Biraz izledim de Kore versiyonuyla bağlantılı değil, direkt aynı herhalde. O yüzden orijinalini izle.
valla orijinal versiyonu pek ilgimi çekmedi kore versiyonuyla aynıysa bence çıkarmaları mantıksız olmuş ama kore olmasından ve squid game den sonra koreli filmler filan ilgimi çekti ama orijinalden başla dersen öyle yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bide alakasız olacak ama 45 dakikalık 1080p çözünürlüğündeki bi dizinin 1 bölümü ne kadar süre sürer 30 dowloand 5 upload

valla orijinal versiyonu pek ilgimi çekmedi kore versiyonuyla aynıysa bence çıkarmaları mantıksız olmuş ama kore olmasından ve squid game den sonra koreli filmler filan ilgimi çekti ama orijinalden başla dersen öyle yapayım
Kore'yi boş ver, illaha bi şeyin kakasını çıkaracaklar onun için yapmışlar. Düz La Casa De Papel 5 sezon izle. Efsane dizi zaten.

Kore'yi boş ver, illaha bi şeyin kakasını çıkaracaklar onun için yapmışlar. Düz La Casa De Papel 5 sezon izle. Efsane dizi zaten.
hala stranger things 4. sezona başlamadım ilk önce ona başlayayım diyorum

Geri