Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Bunun gibi değil ama herkese öneriyorum 200tl ye razer viper mini alın çok daha iyi
17.5 18 cm civari.Elinizin boyutu ne kadar?
Son olarak ne için kullanacaksınız ? Oyun için ise hızlımı kullanırsınız yavaş mı?17.5 18 cm civari.
Hocam LOL Cs BDO kısaca oyun amaçlı.Son olarak ne için kullanacaksınız ?
Hızlımı kullanırsınız yavaş mı?Hocam LOL Cs BDO kısaca oyun amaçlı.
Fazla hareket ettirmem hocam elimden geldiğince.Hızlımı kullanırsınız yavaş mı?
Yavasa yakin yani.Fazla hareket ettirmem hocam elimden geldiğince.
Önemli değil sensör için söylemiştim. Bazılarının sensörleri kötü oluyordu fakat gerek yok iyi fareler seçmeye çalıştım.Fazla hareket ettirmem hocam elimden geldiğince.
Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Bir tık daha cesitlendirirsek sevinirim.Önemli değil sensör için söylemiştim. Bazılarının sensörleri kötü oluyordu fakat gerek yok iyi fareler seçmeye çalıştım.
G203 lightsync. iyi faredir fakat elinize biraz küçük ve sensörü kötüdür çünkü eski faredir. Fakat oldukça kaliteli 1,5 sene kullandım sorun çıkarmadı. Claw şeklinde tuttuğunuz zaman elinize tam oturması gerekiyor.
Steelseries rival 3. İyi markadır bilinen bir seridir fakat yine aynı şekilde elinize küçük. Sensör hakkında bir bilgim tok maalesef fakat bunuda claw tutarsanız elinize oturur.
Üstteki fareye benzemiyorlar fakat özellikle elinizin boyutu olanları seçmeye çalıştım. Daha fazla ekleyebilirim.
Rival 3 hoşuma gitti gibi ama.Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Bir tık daha cesitlendirirsek sevinirim.
Çeşitlendirmeye devam ederim fakat birde şu var unutmadan. Elektronik şans işidir biliyorsunuz. Ben burda bazı fareleri bildiğim kadar anlatmaya çalıştım. Birini seçince tamamen araştırmanız daha iyi olur.Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Bir tık daha cesitlendirirsek sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rival 3 hoşuma gitti gibi ama.
O çok pahalı değilmi?Deathadder V2 uyar gibi.
Rival 3 wireless uygun mudur hocam wireless kullanmak garip gelir mi oyunlarda acaba?Çeşitlendirmeye devam ederim fakat birde şu var unutmadan. Elektronik şans işidir biliyorsunuz. Ben burda bazı fareleri bildiğim kadar anlatmaya çalıştım. Birini seçince tamamen araştırmanız daha iyi olur.
O çok pahalı değilmi?
O da hoşuma gitti hocam.Deathadder V2 uyar gibi.
465 TL şu an en ucuz.O çok pahalı değilmi?
Rival 3 wireless yerine Deathadder V2 daha iyi bir tercih olur.Rival 3 wireless uygun mudur hocam wireless kullanmak garip gelir mi oyunlarda acaba?
O da hoşuma gitti hocam.