sc4rled 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,765 Reaksiyon skoru 658 31 Mart 2020 #1 Bugün Gamepower Luna kulaklığım geldi arkadaşlarımda da aynısından var ama benim mikrofonum onunkine göre çok kısa bunun sebebi nedir ben anlayamadım?
Bugün Gamepower Luna kulaklığım geldi arkadaşlarımda da aynısından var ama benim mikrofonum onunkine göre çok kısa bunun sebebi nedir ben anlayamadım?
ventioNN 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,244 Reaksiyon skoru 6,892 31 Mart 2020 #2 kısa derken boyut olarak mı?
sc4rled 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,765 Reaksiyon skoru 658 31 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ventioNN yazmış: kısa derken boyut olarak mı? Devamı için tıklayın... evet arkadaşımın kulaklığında neredeyse ağzının içine giriyor ama şuan benim kulaklığım yanağımın tam ortasında kalıyor
ventioNN yazmış: kısa derken boyut olarak mı? Devamı için tıklayın... evet arkadaşımın kulaklığında neredeyse ağzının içine giriyor ama şuan benim kulaklığım yanağımın tam ortasında kalıyor
mszeyrek 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,763 Reaksiyon skoru 6,665 31 Mart 2020 #4 Baran Halil yazmış: evet arkadaşımın kulaklığında neredeyse ağzının içine giriyor ama şuan benim kulaklığım yanağımın tam ortasında kalıyor Devamı için tıklayın... Deiğişim isteyin ya da iade edin.
Baran Halil yazmış: evet arkadaşımın kulaklığında neredeyse ağzının içine giriyor ama şuan benim kulaklığım yanağımın tam ortasında kalıyor Devamı için tıklayın... Deiğişim isteyin ya da iade edin.
Farway 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 5,081 Reaksiyon skoru 2,424 31 Mart 2020 #5 Gamepower bayılıyor daha iyi yeni modeller çıkarttığında diğerlerinin üretiminden eksikler vermeye medusada aynıydı. Değişim isteyin eski versiyonunu istediğinizi belirtin
Gamepower bayılıyor daha iyi yeni modeller çıkarttığında diğerlerinin üretiminden eksikler vermeye medusada aynıydı. Değişim isteyin eski versiyonunu istediğinizi belirtin