🔴Elveda Prime Gaming / Hoş geldin LUNA !

Amazon, 11 yılın ardından Prime Gaming servisini kapatıyor ve sistemi LUNA çatısı altında yeniden yapılandırıyor !
Ama korkmanıza gerek yok, Prime Gaming ayrıcalıklarından yararlanmaya devam edeceksiniz.
Amazon, geçirdiği dönüşüm çalışmalarından dolayı Prime Gaming servisini, Bulut Oyun servisi olan Amazon LUNA adı altında birleştiriyor.
Eski Prime Gaming avantajlarının yanında bu entegrasyon ile LUNA'nın nimetlerinden de prime üyeliğiniz kapsamında yararlanabileceksiniz.
LUNA ile , popüler oyun servislerinden 50 den fazla oyunu bulutta oynayabilir, bunun yanında amazonun verdiği oyunları da oynayabilirsiniz.
Ayrıca GamingNight adında bir mod ile arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir çok oyunda sizlere sunulacak.
Prime Gaming kapsamında ki ücretsiz Twitch aboneliği de devam edecek.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Amazon Prime Gaming'in geçirdiği bu dönüşümü nasıl karşılıyorsunuz ?

Kaynak : Webtekno.com / Beetekno.com

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bence muhteşem oldu bu. 50 tl ye bu kadar hizmet veren başka yer yok. AmazonLuna en kısa zamanda TR ye gelir inşallah

lol rp verdiği zamanlar iyiydi su an sadece dizi izlemek icin prime abonesiyiz

Bence muhteşem oldu bu. 50 tl ye bu kadar hizmet veren başka yer yok. AmazonLuna en kısa zamanda TR ye gelir inşallah
Konuyu hortlattığın iyi oldu, çünkü bir kaç gün önce Amazon Luna Türkiye de kullanıma açıldı. :D Prime Gaming diye aratırsanız adının değiştiğini görebilirsiniz.

beleş oyun almaya devamke daha ne olsun kel abim amazonu kurmasa halimiz ne olurdu

Konuyu hortlattığın iyi oldu, çünkü bir kaç gün önce Amazon Luna Türkiye de kullanıma açıldı. :D Prime Gaming diye aratırsanız adının değiştiğini görebilirsiniz.
Bende de luna. amazon .com diye açılıyor (bugün fark ettim) amazon luma programı felan yok mu bulut üzerinden nasıl oynayabilirim bunu bulamadım :)

Ekler

• 2025-10-27 020806.webp
    2025-10-27 020806.webp
    119.5 KB · Hit: 33
Bende de luna. amazon .com diye açılıyor (bugün fark ettim) amazon luma programı felan yok mu bulut üzerinden nasıl oynayabilirim bunu bulamadım :)
Bulut tarafını açtılar mı bilmiyorum ama herhangi bir oyuna tıkla ve aşağı kaydır orada amazon games i indir yazar.

son 2 yıldır çöptü zaten prime gaming

Bulut tarafını açtılar mı bilmiyorum ama herhangi bir oyuna tıkla ve aşağı kaydır orada amazon games i indir yazar.
Tamam o zaman kurulu kral ama bulut özelliği yok ya da gelmemiş daha TR ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son 2 yıldır çöptü zaten prime gaming
Arada yine güzel oyunlar verdiler hocam ama eskiye göre kötü olduğu ortada.

Ekler

• 20251026_223913.webp
    20251026_223913.webp
    1 MB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,547
Üyeler
187,206
Son üye