Sağlıklı gözüküyor ve 40 derecelerdeBu özeliğin yazma hızını etkileyeceğini sanmıyorum.
CrystalDiskİnfo ile ssd sağlık oranı ve sıcaklığına bakar mısın?
Yaptım onları herhalde tek çare garanti birde ben ssd yi cikardigim zaman pc oyniyamiyacagim demevalla hocam tek yapabileceğiniz diski biçimlendirip tekrar test yapmanız gibi geldi bana.
Eğer ki hala yazma hızı düşse bir garantiye yollayın.
Görev yöneticisine girdigim zaman arka planda 105 uygulama çalışıyor diyor hepsini kapatiyim mi sorun olur muvalla hocam tek yapabileceğiniz diski biçimlendirip tekrar test yapmanız gibi geldi bana.
Eğer ki hala yazma hızı düşse bir garantiye yollayın.
windowsun kendi uygulamaları da arka planda çalışır bence kurcalamayın.Görev yöneticisine girdigim zaman arka planda 105 uygulama çalışıyor diyor hepsini kapatiyim mi sorun olur mu
Bazı oyunların uygulamaları da çalışıyor onları kaplarıyım mi windows tan alakasızwindowsun kendi uygulamaları da arka planda çalışır bence kurcalamayın.
kapatabilirsin ne kadar kullanım yaptığı önemli. Eğer ki bir ssıkıntı olursa pc ye restart açarsın tekrar çalışırlar zaten.Bazı oyunların uygulamaları da çalışıyor onları kaplarıyım mi windows tan alakasız