Ben online yapmıştım para hilesi ve lvl halen banlanmadım 2 yıl oldueskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?
Kanka forumdakiler hile konusunda çok hassaslar linçlenmeden sil benceeskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?
konuyu silmeiyorKanka forumdakiler hile konusunda çok hassaslar linçlenmeden sil bence![]()
genel ironi kanka yakonuyu silmeiyor
Ne konuda dikkatli olmalıyızYersin ama dikkatlı olduğun sürece bir şey olmaz
Rockstar nickin ne ki hiç öylesineBen online yapmıştım para hilesi ve lvl halen banlanmadım 2 yıl oldu
çok fazla abartmassan yemiyorsun ve ara ara ortalama bir seviyede yaparsan 0 sıkıntı dozu aşarsan başta 30 gün uzaklaştırma sonrada perma gobrreskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?
uzun zamandır oynamıyorum bir limit vardı o limiti geçersek ban yeme olasılığımız oluyordu sayayı hatırlamıyorum ama ben 70m basmıştım bişi olmamıştı150m bassam nolur bi anda?
Hayır banlanmazsın hatta hile yaptığın için rockstar games seni ödüllendirebilireskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?