Gta Online Hile Yapsam Ban Yer Miyim?

toma_06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
941
eskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?

eskiden ps4üm vardı ve sadece heist ve küçük glitchlerle oyundaki tüm her şeye sahiptim, pc aldım fakat şimdi tekrar baştan kasılmak aşırı sıkıcı geliyor, cheat engine ile hile yapsam sıkıntılı olur mu?
Ben online yapmıştım para hilesi ve lvl halen banlanmadım 2 yıl oldu

Kanka forumdakiler hile konusunda çok hassaslar linçlenmeden sil bence :D

Kanka forumdakiler hile konusunda çok hassaslar linçlenmeden sil bence :D
kanka ps4te 1500 saatim vardı her şeyim vardı napim tekrar 1500 saat oynayıp tekrae mı 800m para kasayım

çok fazla abartmassan yemiyorsun ve ara ara ortalama bir seviyede yaparsan 0 sıkıntı dozu aşarsan başta 30 gün uzaklaştırma sonrada perma gobrr

çok fazla abartmassan yemiyorsun ve ara ara ortalama bir seviyede yaparsan 0 sıkıntı dozu aşarsan başta 30 gün uzaklaştırma sonrada perma gobrr
150m bassam nolur bi anda?

150m bassam nolur bi anda?
uzun zamandır oynamıyorum bir limit vardı o limiti geçersek ban yeme olasılığımız oluyordu sayayı hatırlamıyorum ama ben 70m basmıştım bişi olmamıştı

Hayır banlanmazsın hatta hile yaptığın için rockstar games seni ödüllendirebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,006
Üyeler
183,201
Son üye
wolfkan
Geri