Öneri Cloud2 Mi̇ Yoksa Voi̇d Eli̇te Mi̇?

İkisinide kullanmdım ve şoyle söyliyim 2 senedir cloud 2 kullaniyorum best

Dostum
Hyperx cloud bin mikrofonu kötü
Corsair void elite alacaktım incelemelerde güzel anlatmışlar ama şimdi tavsiye üzerine
Blackshark v2 alacağım gibi
Void elite ile blackshark arasında kararsız kaldim
Void elitenın kablosuz versiyonunu kullanan bir abim vardı çok beğeniyordu. Daha sonra satıp arctis 5 aldı. sonra ss'ide satıp tekrar aynı kulaklıktan aldı. Kablolu versiyonu hakkında pek olumlu yorumlar okumadım.

Blackshark v2 hakkında fikirlerimi söylemem gerekirse bunu kullandıktan sonra daha önce hiç gerçek bir kulaklık kullanmadığımı fark ettim. sesler aşırı net, kulaklı aşırı rahat, thx ses kartından bile güzel performans veriyor. eksileri yok mu tabii ki var mesela kablosu hiç hoşuma gitmiyor. cloud 2 kadar esnek değil ve cloud 2'nin içinden hem deri hem kumaş ped çıkıyor. Tekrardan kulaklık alma şansım olsa düşünmeden blackshark v2 alırdım. Yazılımından birkaç ayar yaparak çok daha güzel hale getirebilirsin kulaklığı. alırsan özelden yaz sana yazılım ayarlarını atarim bende bir modüratörden aldım bu ayarları

Hocam bütçen nedir ?
Max 1.25k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Void elitenın kablosuz versiyonunu kullanan bir abim vardı çok beğeniyordu. Daha sonra satıp arctis 5 aldı. sonra ss'ide satıp tekrar aynı kulaklıktan aldı. Kablolu versiyonu hakkında pek olumlu yorumlar okumadım.

Blackshark v2 hakkında fikirlerimi söylemem gerekirse bunu kullandıktan sonra daha önce hiç gerçek bir kulaklık kullanmadığımı fark ettim. sesler aşırı net, kulaklı aşırı rahat, thx ses kartından bile güzel performans veriyor. eksileri yok mu tabii ki var mesela kablosu hiç hoşuma gitmiyor. cloud 2 kadar esnek değil ve cloud 2'nin içinden hem deri hem kumaş ped çıkıyor. Tekrardan kulaklık alma şansım olsa düşünmeden blackshark v2 alırdım. Yazılımından birkaç ayar yaparak çok daha güzel hale getirebilirsin kulaklığı. alırsan özelden yaz sana yazılım ayarlarını atarim bende bir modüratörden aldım bu ayarları
Büyük ihtimalle bunu alacağım dostum teşekkürler

Max 1.25k

Büyük ihtimalle bunu alacağım dostum teşekkürler
Kanka sahibindene baksana garanti değişimi açılmamış bir sürü arctis 5 var şahsen bende öyle aldım :D

İstanbul'da olsam tamamda Samsun'da yok işte

Dostum Trendyol dan 1160tlye aldım. Teşekkürler
hocam %10 indirim vardı keşke öyle alsaydınız yinede h.o

ikiside fiyatına göre trash bence, BlacksharkV2 USB almalısın.
Katılıyorum. Voidin wirelessını kullandım dip ses bir şekilde çözüleibliyor ancak razerı almak çok daha mantıklı. İki kulaklıkta eskidi artık.

hocam bence eğer fps oyunları oynuyorsan genel olarak cloud 2 öneririm hala birsürü kulaklık çıkmasına rağmen en büyük çoğunluk hala cloud 2 kullanıyor 2.de g pro X bende kulaklık almayı düşünüyorum muhtemelen hyperx cloud 2 alıcam çünki fps ağırlıklı oynuyorum ve sesleri en uzaktan net birşekilde duyulabilen kulaklık olarak en iyisi cloud 2 gösteriliyor hala ve sonrasında g pro X o yüzden cloud 2 öneririm mic kalitesini tam emin değilim ama incelemede fena değildi

Başta ikisi arasında kalmıştım void elite aldım. 1 ay kadar anca kullanabildim sonrasında satıp cloud2ye geçtim. Cloud 2 geçeli de 1 ay oldu şöyle söyleyebilirim rahatlık konfor açısından Void bana göre çok daha önce, ama void fps oyunları için yetersiz bir kulaklık. 1 ay içinde denemediğim eq ayarı kalmadı ama bir türlü verim alamadım gerçekten ses kasmak çok zor. Görünüşü ve rahatlığı aşırı güzel olmasına rağmen ses yüzünden satmak zorunda kaldım. Cloud2 de rahat bir kulaklık ama herhangi bir eq ayarı yapmana gerek yok bir şey gerektirmiyor ve gayet memnunum. Kısacası fps oyunları oynuyorsan cloud2 öneririm günlük kullanım müzik için vs istiyorsan void alınabilir.

hocam bence eğer fps oyunları oynuyorsan genel olarak cloud 2 öneririm hala birsürü kulaklık çıkmasına rağmen en büyük çoğunluk hala cloud 2 kullanıyor 2.de g pro X bende kulaklık almayı düşünüyorum muhtemelen hyperx cloud 2 alıcam çünki fps ağırlıklı oynuyorum ve sesleri en uzaktan net birşekilde duyulabilen kulaklık olarak en iyisi cloud 2 gösteriliyor hala ve sonrasında g pro X o yüzden cloud 2 öneririm mic kalitesini tam emin değilim ama incelemede fena değildi
Hem Alpha S hemde Cloud 2 kulaklık sahibiyim. FPS konusunda Cloud 2 ucuz olmasına rağmen çok daha iyi. Çoğu E-Spor oyuncusunun top modeli bu kulaklık. Tercih edilmesinde bence haksız değiller.

Hem Alpha S hemde Cloud 2 kulaklık sahibiyim. FPS konusunda Cloud 2 ucuz olmasına rağmen çok daha iyi. Çoğu E-Spor oyuncusunun top modeli bu kulaklık. Tercih edilmesinde bence haksız değiller.
aynen onca pahalı kulaklık çıkıyor ama millet hala cloud 2 kullanıyor. cloud 2 en çok pro oyuncuların kullandığı kulaklık kaç yıldan beri hemde. sonra millet g proya geçen oldu ama yine fazlalık nerdeyse hala cloud2 de

Arkadaşlar 2 kulaklık arasında kaldım sizce hangisi alınmalı

Hyperx cloud 2 mi alayım yoksa

Corsair void elite RGB mi
ben void elite kullanıyorum aldığım için pişman değilim dip ses sorunu da öyle inanılmaz fazla değil ki çoğunlukla olmuyor bile ara sıra çok uzun kullandığında duyuyorsun ama alırsan kablosuna dikkat etmelisin kablosu ip olmadığı için çok rahat zarar görebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,291
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri