Bu dosya nedir, virüs müdür?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Az önce ekran kartı sürücümü kaldırıp güncellemek için DDU indirdim gru3d sitesinden. Sonra da AMD sitesinden driver'ı indirdim. Aşağıdaki dosya çıktı birden, ben de başka bir sürüm indirdim ve aynı dosyadan bir tane daha çıktı. Bu dosya driver ile ilgili mi? Virüs mü? Tam olarak ne??

1657044567864.png

Son düzenleme:
kanka niye orjinal sitesinden indirmedin ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

virüs total dan bi tarat

virüs total dan bi tarat
guru3d ve AMD orijinal site işte kanka?

Az önce ekran kartı sürücümü kaldırıp güncellemek için DDU indirdim gru3d sitesinden. Sonra da AMD sitesinden driver'ı indirdim. Aşağıdaki dosya çıktı birden, ben de başka bir sürüm indirdim ve aynı dosyadan bir tane daha çıktı. Bu dosya driver ile ilgili mi? Virüs mü? Tam olarak ne??
Aşağıdaki dosyayı göremedim.

İki dosyayı da indirmiştim, sadece birini sonradan sildim. Herhalde ilk yükleme sırasında bir sorun oluştu. Çok teşekkürler, virüs olmadığı için içim rahatladı. Bunları silebilir miyim?
Silebilirsin

İki dosyayı da indirmiştim, sadece birini sonradan sildim. Herhalde ilk yükleme sırasında bir sorun oluştu. Çok teşekkürler, virüs olmadığı için içim rahatladı. Bunları silebilir miyim?
Silebilirsin bu arada eğer virus indirmiş olsan bile indirdiğin dosyayı açmadığın sürece herhangi bir sıkıntı olmaz bunun bilgilendirmesini yapayım.

Silebilirsin bu arada eğer virus indirmiş olsan bile indirdiğin dosyayı açmadığın sürece herhangi bir sıkıntı olmaz bunun bilgilendirmesini yapayım.
Çok teşekkürler.

virüs total dan bi tarat
DDU uygulaması driverlarını tamamen kaldırmana olanak sağlayan bir uygulama, zaten ekran kartını AMD sitesinden güncellemiş ne demek istediğini anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,612
Üyeler
195,077
Son üye
Moris_
Geri