Başlangıç seviyesi montaj programı önerileri

Omeraslan

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar malum yaz tatilindeyiz bende zamanımı yatarak değilde bir şeyler öğrenerek geçirmek istiyorum. Youtube ye oyun içerikleri çekmeyi planlıyorum başlangıç için önerdiğiniz edit programları nelerdir.

Arkadaşlar malum yaz tatilindeyiz bende zamanımı yatarak değilde bir şeyler öğrenerek geçirmek istiyorum. Youtube ye oyun içerikleri çekmeyi planlıyorum başlangıç için önerdiğiniz edit programları nelerdir.
Movavi ye bakabilirsin (ücretsiz)

DaVinci Resolve yada Adobe Premier Pro

Movavi studio çokkolay ve baya içerik sunuyor.Steamden alabilirsin.

DaVinci Resolve yada Adobe Premier Pro
Premieri denedim fakat bir türlü beceremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Movavi studio çokkolay ve baya içerik sunuyor.Steamden alabilirsin.
Teşekkürler tavsiyen için dostum

Movavi ye bakabilirsin (ücretsiz)
Teşekkürler bro tavsiyen için

Dostum movavi den iyi midir shotcut

Premieri denedim fakat bir türlü beceremedim

Teşekkürler tavsiyen için dostum

Teşekkürler bro tavsiyen için

Dostum movavi den iyi midir shotcut
Movavi kullanmadım dostum, videonun köşesine kendi logosunu koymayan bir program araştırırken bunu buldum ve memnun kaldım. Biraz sade ve eski tasarımlı. Apple'ın iMovie'sinden sonra garip geldi ama alıştım, ücretsiz zaten bir dener olmadı silersin.

Movavi kullanmadım dostum, videonun köşesine kendi logosunu koymayan bir program araştırırken bunu buldum ve memnun kaldım. Biraz sade ve eski tasarımlı. Apple'ın iMovie'sinden sonra garip geldi ama alıştım, ücretsiz zaten bir dener olmadı silersin.
Tamamdır bro teşekkürler tavsiyen için

Geri