Ana Konu İTOPYA KİNG 13 Çıktı!

gtx 1650 çok iyi bir kart değil ya her oyunu açar ama her oyunu istenilen kıvamda oynatmaz bence alınmaz

Arkadaşım şu kafadan çıkın.daha iyi bir önerisi yok ama bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.şimdi bütün gtx 1650 sistemler 10 K olsa bu sistem 8 K dan çıksa hala aynı fikirde mi olacaksın.
Daha iyi ne var? Daha iyi ne olabilir? 7000'e daha iyi ne olacak? bi söylesene? 6500XT mi gelicek? 3-5 fps için pahalı mı diyorsun sisteme? GTX 1660 falan gelmesini beklemeyin. Piyasada GTX 1660 yok. 1660S'le aynı fiyatta neredeyse. hatta daha pahalı.

Kafamı çok karışık herkes bi al bi alma sırasıyla gidiyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek tek 6500xt toplasak aynı rakama gelir aşağı yukarı.hem daha performanslı olur.
ToplasanA en az 9kya gelir

Bu arada niye bu kadar kötülediniz ki sistemi bu arada fiyatı güzel 16gb ram var içinde ve 500gb m.2 ssd kasa ve psusu kötü biraz ama yanlış hatırlamıyorsam Abdullah abi sistem toplamıştı o kasa ve psuyla ona lafım yok ama diğer bileşenleri güzel. Şu sistemle kıyaslayın anlarsınız ne demek istediğimi https://www.incehesap.com/zenith-silver-frekanstv-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56888/

Bu arada niye bu kadar kötülediniz ki sistemi bu arada fiyatı güzel 16gb ram var içinde ve 500gb m.2 ssd kasa ve psusu kötü biraz ama yanlış hatırlamıyorsam Abdullah abi sistem toplamıştı o kasa ve psuyla ona lafım yok ama diğer bileşenleri güzel. Şu sistemle kıyaslayın anlarsınız ne demek istediğimi https://www.incehesap.com/zenith-silver-frekanstv-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56888/
1650 kartı görmek istemiyoruz yeter artık

@DerratiX kasa psu powerboost seçsem sıkıntı olurmu

1650de ne sorun var neyle sistem kursunlar vasat rx 500 serisiyle mi ?
ne alakası var ben öyle bir şey mi söyledim 3050 yapsınlar 6600 yapsınlar 1 2 k üste koyup daha farklı bi kart olsun bu kartla ne yapılabilir cs lol valo mu oynıcaz biz

arkadaşlar ne iyi ne kötü orta bir fiyat.Keske1660 seceneklere uygun bir fiyatla eklenseydi sanki daha iyi olurdu sağlık olsun

ne alakası var ben öyle bir şey mi söyledim 3050 yapsınlar 6600 yapsınlar 1 2 k üste koyup daha farklı bi kart olsun bu kartla ne yapılabilir cs lol valo mu oynıcaz biz
Arada segment farkı var bilmem farkında mısın rx 6600 ile gtx 1650 arasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,093
Üyeler
192,877
Son üye
Panikatak
Geri