Maloluyuk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 326
Pilli ve cok sık bitiyor bildigim tavsiye edilmiyir pekTek şarj ile kaç saat götürür?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pil ile çalışıyormuş.
Pilli ve cok sık bitiyor bildigim tavsiye edilmiyir pekTek şarj ile kaç saat götürür?
Pil ile çalışıyormuş.
V2 mini 200TL'ye pc kolikte var alınır mı?Deathlader V2 500tlydi herhalde, adını da yanlış yazmış olabilirim. 100tl daha koyup onu almanı tavsiye ederim viper miniden soğuduysanız
Basilisk x hyperspeed önerir misiniz? Viper miniden geçmek mantıklı mıdır?Pilli ve cok sık bitiyor bildigim tavsiye edilmiyir pek
1 sene oldu ama sıfır gibi duruyor bendeArkadaşlar Viper Mini ile daha 2. yılı doldurmadan bozuldu. İki buçuk hafta bilgisayarı bırakıp şehir dışına çıktım ve mouseu da götürürm diye sarıp bırakmıştım fakat almadım ve geldiğimde taktığımda normal çalıştı fakat bir süre sonra razer güncelleme yaparken gitti geldi. Daha sonra tamamen gitti bir süre gel gitleri oldu. Ekran kartı driver güncelliyim dedim ve geldi bir süre sonra yine aynı. Windows updateleri yaptım sonra yine aynı olay oldu.
Yani artık ömrü bitti diye yorumluyorum ve yeni mouse almak istiyorum. Sizce bu bütçede en iyi model nedir? Ağırlıklı valorant oynuyorum.
Arttır deathadder v2 al kesinlikle.Arkadaşlar Viper Mini ile daha 2. yılı doldurmadan bozuldu. İki buçuk hafta bilgisayarı bırakıp şehir dışına çıktım ve mouseu da götürürm diye sarıp bırakmıştım fakat almadım ve geldiğimde taktığımda normal çalıştı fakat bir süre sonra razer güncelleme yaparken gitti geldi. Daha sonra tamamen gitti bir süre gel gitleri oldu. Ekran kartı driver güncelliyim dedim ve geldi bir süre sonra yine aynı. Windows updateleri yaptım sonra yine aynı olay oldu.
Yani artık ömrü bitti diye yorumluyorum ve yeni mouse almak istiyorum. Sizce bu bütçede en iyi model nedir? Ağırlıklı valorant oynuyorum.
Öneririm ama dev gibi mouse. deathadder v2 ergonomik olarak bin basar basiliske. bu arada basiliskte pille çalışıyorV2 mini 200TL'ye pc kolikte var alınır mı?
Basilisk x hyperspeed önerir misiniz? Viper miniden geçmek mantıklı mıdır?
deathadder v2 almanı tavsiye ederimV2 mini 200TL'ye pc kolikte var alınır mı?
Basilisk x hyperspeed önerir misiniz? Viper miniden geçmek mantıklı mıdır?
V2 bütçeyi biraz aşıyor daha 400'e yakın neler önerebilirsiniz? 350-400'lük tercih etmek yerine V2 al kafan daha rahat kalır diyor musun?deathadder v2 almanı tavsiye ederim
Hocam imkan varsa v2 alın, kafanız rahat olurV2 bütçeyi biraz aşıyor daha 400'e yakın neler önerebilirsiniz? 350-400'lük tercih etmek yerine V2 al kafan daha rahat kalır diyor musun?
V2 yerine Hyperspeed tercih edilir mi?Hocam imkan varsa v2 alın, kafanız rahat olur
Basilisk v2 den bahsediyorsunuz herhalde ? ikiside aynı sensoru kullanıyor, lakin şekil olarak farklılar ve deathadder v2 daha hafifV2 yerine Hyperspeed tercih edilir mi?
Basilisk v2 den bahsediyorsunuz herhalde ? ikiside aynı sensoru kullanıyor, lakin şekil olarak farklılar ve deathadder v2 daha hafif
hocam net öyle diyorum. deathadder v2 alın rival 3ü falan ikiye katlarV2 bütçeyi biraz aşıyor daha 400'e yakın neler önerebilirsiniz? 350-400'lük tercih etmek yerine V2 al kafan daha rahat kalır diyor musun?
deathadder v2 daha rahatV2 yerine Hyperspeed tercih edilir mi?
Kablosuz mouselar hakkında güncel değilim hocam ne soylesem yalan olur![]()
RAZER Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse RZ01-03150100-R3G1 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
RAZER Basilisk X HyperSpeed Kablosuz Oyuncu Mouse RZ01-03150100-R3G1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com