Öneri 400TL civarı mouse önerisi

Deathlader V2 500tlydi herhalde, adını da yanlış yazmış olabilirim. 100tl daha koyup onu almanı tavsiye ederim viper miniden soğuduysanız
V2 mini 200TL'ye pc kolikte var alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pilli ve cok sık bitiyor bildigim tavsiye edilmiyir pek
Basilisk x hyperspeed önerir misiniz? Viper miniden geçmek mantıklı mıdır?

Arkadaşlar Viper Mini ile daha 2. yılı doldurmadan bozuldu. İki buçuk hafta bilgisayarı bırakıp şehir dışına çıktım ve mouseu da götürürm diye sarıp bırakmıştım fakat almadım ve geldiğimde taktığımda normal çalıştı fakat bir süre sonra razer güncelleme yaparken gitti geldi. Daha sonra tamamen gitti bir süre gel gitleri oldu. Ekran kartı driver güncelliyim dedim ve geldi bir süre sonra yine aynı. Windows updateleri yaptım sonra yine aynı olay oldu.

Yani artık ömrü bitti diye yorumluyorum ve yeni mouse almak istiyorum. Sizce bu bütçede en iyi model nedir? Ağırlıklı valorant oynuyorum.
1 sene oldu ama sıfır gibi duruyor bende

Arkadaşlar Viper Mini ile daha 2. yılı doldurmadan bozuldu. İki buçuk hafta bilgisayarı bırakıp şehir dışına çıktım ve mouseu da götürürm diye sarıp bırakmıştım fakat almadım ve geldiğimde taktığımda normal çalıştı fakat bir süre sonra razer güncelleme yaparken gitti geldi. Daha sonra tamamen gitti bir süre gel gitleri oldu. Ekran kartı driver güncelliyim dedim ve geldi bir süre sonra yine aynı. Windows updateleri yaptım sonra yine aynı olay oldu.

Yani artık ömrü bitti diye yorumluyorum ve yeni mouse almak istiyorum. Sizce bu bütçede en iyi model nedir? Ağırlıklı valorant oynuyorum.
Arttır deathadder v2 al kesinlikle.

V2 mini 200TL'ye pc kolikte var alınır mı?

Basilisk x hyperspeed önerir misiniz? Viper miniden geçmek mantıklı mıdır?
Öneririm ama dev gibi mouse. deathadder v2 ergonomik olarak bin basar basiliske. bu arada basiliskte pille çalışıyor

Bende Rival 100 vardı ilk staj maaşımla almıştım 6 senedir banamısın demiyor çalışıyordu. Artık üstü aşındığı için Rival 3 aldım ondan devam ediyorum. Gayet iyi gibi ama alışma süreci sıkıntı tabi

deathadder v2 almanı tavsiye ederim
V2 bütçeyi biraz aşıyor daha 400'e yakın neler önerebilirsiniz? 350-400'lük tercih etmek yerine V2 al kafan daha rahat kalır diyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri