Ps4mü yoksa rx6400 pc mi?

Ayetullah331

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Şuanki bütçe:3500

Sizce 3600 tl ps4 mü yoksa daha çok biriktirip 6k ya rx 6400 sistemmi?

PS4 yeni abonelik sistemiyle beraber müthiş oldu. Üstteki arkadaş haklı bence de. En az 6500XT olması gerek güncel oyunlarda kurtarsın diye.
https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/#subscriptions Şuna bi bakmanı öneririm bir sürü oyun var.
PS4 3600 TL ye bulduysanız çok iyi fiyat bence benim önerim PS4 + 460 TL ye 1 yıllık yeni PS Plus üyelik sistemini alın keyfinize bakın derim ama yine sizin bileceğiniz iş AMD RX 6400 ekran kartı bence iyi değil en kötü AMD RX 6500XT li sistem almanız gerek ki güncel oyunlarda sizi biraz götürsün.
Ps4 2.el o fiyat bandında yeni ps plus sistemini biliyorum çok iyi sistem.
Rx 6500xt li sistemler biraz pahalı o kadar paramın olacağını sanmıyorum max 6k falan toplayabilirm yaz sonuna kadar tabi o zamana kadar fiyatlar ne alemde olur bilmiyorum bende sistem alma taraftariyim rx 6400 ün çok fazla incelemesini izledim pcie 3.0 da bile beni tatmin etti 6500xt para toplayamam maalesef.

Ps4 2.el o fiyat bandında yeni ps plus sistemini biliyorum çok iyi sistem.
Rx 6500xt li sistemler biraz pahalı o kadar paramın olacağını sanmıyorum max 6k falan toplayabilirm yaz sonuna kadar tabi o zamana kadar fiyatlar ne alemde olur bilmiyorum bende sistem alma taraftariyim rx 6400 ün çok fazla incelemesini izledim pcie 3.0 da bile beni tatmin etti 6500xt para toplayamam maalesef.
Size kalmış tabii ki hocam. Tatmin ettiyse güle güle kullanırsınız inşallah :)

ps plus aboneliği tek bir oyuna para vermeden oyunların indirilip oynanmasına imkan mı veriyor arkadaşlar daha önce hiç psm olmadı bu aralar bakınıyorum almayı düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinirim

Geri