İnternet Cafe mi yoksa PS Cafe mi?

Genel olarak psmyanda pc kafeden ziyade gaming arena gibi bi tema oluştur 2 tane g29lu masa olsun 1 tane vr olsun 15 tane pc olsun 2 - 3 ps 5 olsun. Ayrıca mini kafeterya gibi alan da oluşturabilirsin bi eleman olur tost çay kahve patso falan yapılır 2 de masa koyarsın kapı önüne. Çeşitlilik her zaman iyidir. Masa sayılarını sermayene göre ölç ben kafadan söyledim.

Genel olarak psmyanda pc kafeden ziyade gaming arena gibi bi tema oluştur 2 tane g29lu masa olsun 1 tane vr olsun 15 tane pc olsun 2 - 3 ps 5 olsun. Ayrıca mini kafeterya gibi alan da oluşturabilirsin bi eleman olur tost çay kahve patso falan yapılır 2 de masa koyarsın kapı önüne. Çeşitlilik her zaman iyidir. Masa sayılarını sermayene göre ölç ben kafadan söyledim.
hocam iyi güzel dedinde o sermayeye bunlar olur mu ki

Hocam kendi gördüğüm kadarıyla internet kafe, PS cafeye göre çok daha fazla iş yapıyor.

daha iyi ne olabilir? yani aktif olarak zaten bist100 de varım ticaret yapmak bana göre değil o yüzden böyle düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saydım hocam teker teker 3 ps kafe 4 int kafe var
Şututgarda tüm parayı basmak 🤣

bulunduğum ilçede genç sayısı fazla oyun kafe kurmak istiyorum sizce Pc mi yoksa Ps cafe mi açmalıyım yaklaşık 2M sermaye var dükkan kirası olmadan,hangisi daha çok tutar başlangıçta 30 masa açmayı planlıyorum eğer pc olursa ama ps olursa ne olur düşünmedim,varsa bu işleri yapan ilgilenen ne kadar harcadıklarını ve ne kadar getiri olduğunu bana özelden veya burdan yazabilirmi?
İkisini birden de yapabilirsin tabi dükkan da buna uygun yapıda ise. Genişletmeyi talebe göre yaparsın.

bulunduğum ilçede genç sayısı fazla oyun kafe kurmak istiyorum sizce Pc mi yoksa Ps cafe mi açmalıyım yaklaşık 2M sermaye var dükkan kirası olmadan,hangisi daha çok tutar başlangıçta 30 masa açmayı planlıyorum eğer pc olursa ama ps olursa ne olur düşünmedim,varsa bu işleri yapan ilgilenen ne kadar harcadıklarını ve ne kadar getiri olduğunu bana özelden veya burdan yazabilirmi?

bir çok int kafe asıl parayı sağlam steam hesaplarından ve gmaillerin vb cookie çalarak iyi para yapıyor bu işlere girmeden hizmet vermek isterseniz her gün zarar edersiniz

PC daha mantıklı olur. hiç PS oynamayan kişiler cafe'yi de merak edeceğini sanmam. son z5 yılda rekatbetçi oyunların daha da yükselmesi örnek

2 si karşık yapsanda iyi olur bence hocam eğer dükkanda müsade ediyorsa az az hepsinden her kitleye hitap et acıldıgın zaman indirimli şeyler yağ artık genc kitle gelecek el ksdar cpcuklar bile geliyor ve paraları kadar oynuyorlar herkese hittap etmelisin ben 10 yıldır aynı cafeye gidiyorum yani hitabın yaklasımında etkili olur diye düşünüyorum oldugun yerde int kafede cok var gibi duruyor müşteri cekmen için güzel kampanya konsept vs yapman gerekebilir kücük turnuvalar gibi vs valo cs olsun şimdiden hayırlı olsun bol kazanclar

İnternet kafe daha mantıklı gibi. Ama fiyatı olabildiğince uygun tutum sürümden kazanabilirsin. Boş durmasından iyidir

Geri