İnternet Cafe mi yoksa PS Cafe mi?

bulunduğunuz ilçede büyük bir rakibiniz varsa öbürüne yönelmek yada eğer yapabilirseniz hem ps hem net kafe yapabilirseniz dükkanınız daha fazla kitleden raabet görecektir fifa oynamak isteyenler ps ye geçer valo malo isteyenler pc geçer daha çok müşteri çekebilir benim buralarda bahsettiğim gibi böyle bir yer var çevredeki hem internet hemde ps cafelere göre daha fazla müşteri olduğunu kendim görüyorum ayrıca aynı konsepti zamanında babamda bizzat işletiyordu ve çevredeki en popüler kafelerden birisiydi

Bu konuda pek bilgim yok lakin PlayStation Cafe lerin kitlesi belli ve ülkemizde büyük bir kitlesi yok ve varolan zaten evlerinde PlayStation oluyor zaten o yüzden çok fazla uğramıyorlar PS cafe ye diger yandan PC cafe de her türlü insan gidiyor ister PlayStation oyuncusu olsun ister bilgisayar oyuncusu ister oyunla alakası olmayan insanlar olsun
yalnız türkiyede artık hemen hemen her evde internette var pc de var. Konsolu olupta evinde pc olmayan azdır ama pcsi olupta konsolu olmayan çoktur. Millet sırf arkadaşlarla fifa oynamaya konsol almıyo arada bi ps kafeye gidiyor. Şu an ikiside düşüşte ama internet kafeler daha çok düşüşte. Ve pcnin gideri daha çok olur klavye mouse kulaklıklar dayanmıyo. Ps cafede bi kol giderin olur ekipman olarak. Sermaya olarak ps cafe daha uygundur. İnternet kafede millet ne sitelere napıyo bilgisayarda sürekli takipte etmen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,096
Üyeler
184,389
Son üye
cyhn_
Geri