Michaeldemiurgos
80+
- Katılım
- 2 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 108
- Reaksiyon skoru
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Sanırım orjianl vans alıcam 1k fiyatı değer herhalde buna
Bende farklı bir şey söylemedim zatenTamam illa adidas nike giymeyebilir. Bütçesine göre bir ayakkabı alır. 4k'lık orjinal ayakkabının çakmasını 1k'ya alınca sonuçta yine çakma ayakkabı almış oluyorsun. 4k'lık ayakkabının replikasını giyince toplumda statü mü kazanıyorsun veya arkadaşlarına hava mı atmış oluyorsun.
Orjinali ile tek aynı özelliği dışıdır belki. Malzeme kalitesinden tut her şeyi farklı.
o kadar verilmez bir ayakkabıya çok zengin değilsenSanırım orjianl vans alıcam 1k fiyatı değer herhalde buna
Denizlideyim sanırım burda yok öyle mağazaReplika ayakkabıların çoğu 1.kalite olsa bile malzeme kalitesi çok iyi olmuyo çevremde kullanan çok arkadaşım var genellike 2 hafta sonunda tabanında bi sorun oluyo eriyo veya fileyse filesi yavaş yavaş kopmaya yırtılmaya başlıyo kesinlikle önermem outlet mağaza kovala istanbuldaysan çoğu semte yakın bi avmde outlet mağaza oluyo çoğu markanın
Evet haklısın fiyatlar çok uçtu ama ben yine de replika ürüne 1tl bile verilmemesi gerektiği görüşündeyim.Bende farklı bir şey söylemedim zaten. Nike ve Adidas üzerinden konuştum.
Denizlideyim sanırım burda yok öyle mağaza
Ekonomiden dolayı öyle saçma şeyler olmaya başladı ki replika af1 bile 500 600 tl oluyo artıkEvet haklısın fiyatlar çok uçtu ama ben yine de replika ürüne 1tl bile verilmemesi gerektiği görüşündeyim.
Kanka kişiden kişiye göre ve ürünün kalitesine göre değişiyor. Ben yurtdışından alıyorum, bazı modeller var(Yüksek fiyatlı) orjinali ile yan yana koysan ayıramazsın.Evet haklısın fiyatlar çok uçtu ama ben yine de replika ürüne 1tl bile verilmemesi gerektiği görüşündeyim.
500-600 olanlar 2.-3. sınıf. 1. kalitede olan replikalar bile 1100-1200 civarındaİstersen bi avmye adidas nike veya hangi markadan düşünüyosan bi girip çalışanına belki bazı günler veya ay sonlarında olan bi yer olabilir çanakkalede şahsen öyle bi olaya tanık oldum sezon sonu muhabbeti oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekonomiden dolayı öyle saçma şeyler olmaya başladı ki replika af1 bile 500 600 TL oluyo artık
Dediğin doğru ben bayadır af1 kovalıyodum sevdiğim için shopier uygulamasında bile çoğu butik replika modellerini 470tl ye veriyo saçma yani çakma ayakkabıya o kadar vermek bide ayak sağlığı için iyi olmuyo onuda söyliyimKanka kişiden kişiye göre ve ürünün kalitesine göre değişiyor. Ben yurtdışından alıyorum, bazı modeller var(Yüksek fiyatlı) orjinali ile yan yana koysan ayıramazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500-600 olanlar 2.-3. sınıf. 1. kalitede olan replikalar bile 1100-1200 civarında
Replika sağlık açısından ve rahatlık açısından çok kötü. Giderim orjinal kinetix alırım, sırf ayağımda nike gözükecek diye sağlığımı riske atmam reis.1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
repkilanın kalitelisi olmaz. 1 kalite diyerek hem fiyatı şişiriyolar hem dolandırıyorlar. alabilirsen orjinal al. alamazsan orjinal modelin diğer x markada benzerini. şöyle örnek vereyim rolex submariner pepsi yerine homage olan seiko srpd53 almak. ayrıca replika için 1k bütçe ayırmışsın neymiş bu ayakkabı1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.