Neler Yeni

Replika ayakkabı alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
Sanırım orjianl vans alıcam 1k fiyatı değer herhalde buna

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
ömer
alınmaz düz taban oluyordum bir ara ciddiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Tamam illa adidas nike giymeyebilir. Bütçesine göre bir ayakkabı alır. 4k'lık orjinal ayakkabının çakmasını 1k'ya alınca sonuçta yine çakma ayakkabı almış oluyorsun. 4k'lık ayakkabının replikasını giyince toplumda statü mü kazanıyorsun veya arkadaşlarına hava mı atmış oluyorsun.
Orjinali ile tek aynı özelliği dışıdır belki. Malzeme kalitesinden tut her şeyi farklı.
Bende farklı bir şey söylemedim zaten :D. Nike ve Adidas üzerinden konuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
Replika ayakkabıların çoğu 1.kalite olsa bile malzeme kalitesi çok iyi olmuyo çevremde kullanan çok arkadaşım var genellike 2 hafta sonunda tabanında bi sorun oluyo eriyo veya fileyse filesi yavaş yavaş kopmaya yırtılmaya başlıyo kesinlikle önermem outlet mağaza kovala istanbuldaysan çoğu semte yakın bi avmde outlet mağaza oluyo çoğu markanın
Denizlideyim sanırım burda yok öyle mağaza

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Bende farklı bir şey söylemedim zaten :D. Nike ve Adidas üzerinden konuştum.
Evet haklısın fiyatlar çok uçtu ama ben yine de replika ürüne 1tl bile verilmemesi gerektiği görüşündeyim.

İstersen bi avmye adidas nike veya hangi markadan düşünüyosan bi girip çalışanına belki bazı günler veya ay sonlarında olan bi yer olabilir çanakkalede şahsen öyle bi olaya tanık oldum sezon sonu muhabbeti oluyo
Denizlideyim sanırım burda yok öyle mağaza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet haklısın fiyatlar çok uçtu ama ben yine de replika ürüne 1tl bile verilmemesi gerektiği görüşündeyim.
Ekonomiden dolayı öyle saçma şeyler olmaya başladı ki replika af1 bile 500 600 tl oluyo artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Kanka kişiden kişiye göre ve ürünün kalitesine göre değişiyor. Ben yurtdışından alıyorum, bazı modeller var(Yüksek fiyatlı) orjinali ile yan yana koysan ayıramazsın. :D

İstersen bi avmye adidas nike veya hangi markadan düşünüyosan bi girip çalışanına belki bazı günler veya ay sonlarında olan bi yer olabilir çanakkalede şahsen öyle bi olaya tanık oldum sezon sonu muhabbeti oluyo

Ekonomiden dolayı öyle saçma şeyler olmaya başladı ki replika af1 bile 500 600 TL oluyo artık
500-600 olanlar 2.-3. sınıf. 1. kalitede olan replikalar bile 1100-1200 civarında

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Ayağının sağlığı için alma.

Kanka kişiden kişiye göre ve ürünün kalitesine göre değişiyor. Ben yurtdışından alıyorum, bazı modeller var(Yüksek fiyatlı) orjinali ile yan yana koysan ayıramazsın. :D

500-600 olanlar 2.-3. sınıf. 1. kalitede olan replikalar bile 1100-1200 civarında
Dediğin doğru ben bayadır af1 kovalıyodum sevdiğim için shopier uygulamasında bile çoğu butik replika modellerini 470tl ye veriyo saçma yani çakma ayakkabıya o kadar vermek bide ayak sağlığı için iyi olmuyo onuda söyliyim

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
Replika sağlık açısından ve rahatlık açısından çok kötü. Giderim orjinal kinetix alırım, sırf ayağımda nike gözükecek diye sağlığımı riske atmam reis.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Bir keresinde çakma ayakkabı kullanmıştım, yıllardır koku yapmayan ayağım kokmuştu. Bu ay ayakkabı aldım decathlondan 600 TL'ye gayet memnunum. Bence marka takıntısı çok aptalca bir şey. Decathlondaki ayakkabılar fena değildi bakabilirsiniz.

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
1.kalite replikalar alınır mı alıp kullanan varsa ne kadar gidiyo yoksa onun yerine adidasın 1klık modellerinden almak mı daha mantıklı.Bütce 1k civarı.
repkilanın kalitelisi olmaz. 1 kalite diyerek hem fiyatı şişiriyolar hem dolandırıyorlar. alabilirsen orjinal al. alamazsan orjinal modelin diğer x markada benzerini. şöyle örnek vereyim rolex submariner pepsi yerine homage olan seiko srpd53 almak. ayrıca replika için 1k bütçe ayırmışsın neymiş bu ayakkabı

Top Bottom