❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

Bluetooth desteği yok anladığım kadarıyla ben bunu uygun diye alsam sadece wifi için pek işime yaramıyor. pc ye kabloyla bağlı zaten modem. alacak arkadaşlar ne amaçla alıyorlar. bilgilendirir misiniz?

Bluetooth desteği yok anladığım kadarıyla ben bunu uygun diye alsam sadece wifi için pek işime yaramıyor. pc ye kabloyla bağlı zaten modem. alacak arkadaşlar ne amaçla alıyorlar. bilgilendirir misiniz?
bluetooth ihtiyaçları yoktur belki ondan alıyorlardır

odama kablo cekmemek icin

USB Wifi adaptör, dahili değil harici bir ağ bağdaştırıcı kartıdır; yani bilgisayarın veya laptopun içinde dahili gelen wireless ağ bağdaştırıcı kartın yerine dış ortamda harici olarak kullanılan bir wireless ağ bağdaştırıcı karttır.

50 TL'ye bedava ama Asusun geri ödemesinde problem çıkabilir diye almıyorum

nasıl yani ne kadar geri veriyor ki

USB N14 modelini kullanıyorum bunu alsam diğerini satabilir miyim acaba?

Teşekkürler, banka da iade verecek, 30₺ maliyeti olacak. Gayet iyi.

50 TL'ye bedava ama Asusun geri ödemesinde problem çıkabilir diye almıyorum
Selam konuyu teyit etmek adına Turkcell'e danıştım İlettikleri bu linkte kampanya için bir sayfa oluşturmuşlar https://t.co/3IPhEtqoLT faydalanabiliyorsunuz dediler benim gibi emin olamayan arkadaşların dikkatine bir de diğer ürünlerde bu linkte mevcut
Screenshot_2.png

zaten asus un sayfasında türkcell e tıklayınca türkcell pasaj sayfasına gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri