Biostar b450mh bios güncelleme yardım

Reaksiyon skoru
30
Merhaba , biostar b450mh lı sistem satın aldım ama bios güncellemesini bulamıyorum. Bulsam bile nasıl uphade edeceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum masaüstü sistemde internet şuan için mevcut değildir

GameGaraj'dan aldıysanız BIOS güncel olarak gönderiyorlar. BIOS'tan sürümünüzü kontrol edin, eğer sürüm B45CS102 ise güncel demektir.

gamegarajdan aldım biosta cpu sıcaklığı 50-60 dereceleri gösteriyordu acaba bu normal mi ? işlemci ağırlıkmı çalışıyor bios bana fazla geldi eğerki güncel değerleri gösteriyorsa ryzen 3600 mevcut
Bende de Ryzen 5 3600 var, bende ve herkeste böyle bu sıcaklık değerleri. Korkulacak bir şey yok.

3600 için normal değerler, yük altında 85e kadar yolu var, ilk işin hava soğutma olsun bence

güncellemem gereken şeyler mevcut mu acaba laptoptan indirip masaüstünde kurabilirim ekran kartı gibi. 12 sene sonra ilk masaüstüm hiç bir şey bilmiyorum. :D
Windows 10 kuracağınız için chipset ve ekran kartı sürücüsü haricinde bir şey yüklemeye gerek yok. Laptoptan indirmeye gerek yok, PC'nize direkt LAN kablonuzu bağlayın, internete erişebilirsiniz.

Güncel bios var ise her reset atışımda bilgisayarda bios ekranı çıkıyor bunu nasıl kapatabiliriz acaba ve hdmi ve dp kablo mevcut ekran kartında vatandaki çalışan dp kabloyu bağlıyacaksın dedi bir problem olur mu acaba

sadece rami 3000 mhz yaptım. Her reset atışımda bios ekranı geliyor girmemiş olmama rağmen ekstra yapmam gereken bir şey varmı acaba
Reset atarken derken? Kasadaki reset tuşuna basınca mı? Başka bir ayar yapmanıza gerek yok ayrıca.

Geri