Mining yapılmış kart alınır mı?

TahinPekmez

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,582
Gigabyte Geforce RTX 3060 Tİ Gaming OC PRO 8G GV-N3 Nİsan 2021 yılında alınmış faturalı, 10 ay mining yaptığını söylüyor. Fiyatı 7500 TL
Alınır mı arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Mining yapılmış kart alınır ama şöyle alınır test edersin furmark vs yaparsın 3dmark yapıp puanına bakarsın diğer 3060ti puanıyla kiyaslarsin çok bir kayıp vs yoksa alınır .

Mining yapılmış kart alınır ama şöyle alınır test edersin furmark vs yaparsın 3dmark yapıp puanına bakarsın diğer 3060ti puanıyla kiyaslarsin çok bir kayıp vs yoksa alınır .
test yapıp ekran görüntülerini istedim. yapamam kasa costum sıvı soğutma var, bunun için söküp takamam. garanti veiryorum bir şey olursa geri gönder dedi. sahibinden param güvende ile alacağım

sebebini de belirtirseniz sevinirim, nedeni nedir?
Yıpranmış, kullanım ömrü bitmiş olur. Sağlamını kimse satmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

test yapıp ekran görüntülerini istedim. yapamam kasa costum sıvı soğutma var, bunun için söküp takamam. garanti veiryorum bir şey olursa geri gönder dedi. sahibinden param güvende ile alacağım
Paranın karşılığını olan ürünü alırsın ama bir daha o kişiye ulaşamama durumu da var. Garantisi yok.

teşekküler arkadaşlar %80 vazgeçeceğim.

Alma zaten sana göndermek için sökücek, test yapmıyorsa yüksek ihtimal bi sıkıntı vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,186
Üyeler
185,234
Son üye
Aureus832
Geri