Mining yapılmış kart alınır mı?

Kısa ve net, alınmaz.

Gigabyte Geforce RTX 3060 Tİ Gaming OC PRO 8G GV-N3 Nİsan 2021 yılında alınmış faturalı, 10 ay mining yaptığını söylüyor. Fiyatı 7500 TL
Alınır mı arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum.
Hocam mümkünse içinde mining kelimesi geçen her türlü pc parçasından uzak durun. Termal macunu değistirilmiş olsa bile uzak durun. Mining kartı öldürür

@DerratiX mining için çok olmamş sanki ama adam test yapmaktan kaçınıyor ne dersin abi

test yapıp ekran görüntülerini istedim. yapamam kasa costum sıvı soğutma var, bunun için söküp takamam. garanti veiryorum bir şey olursa geri gönder dedi. sahibinden param güvende ile alacağım
"garanti veriyorum bir şey olursa" bu sözün hiçbir yükümlülüğü yok ikinci elde. Ürün geldi baktın sorun yok siparişi onayladın daha sonra sorun çıktı diyelim. Hiçbir şey yapmayacak emin ol. Yükümlülüğü de kalmıyor zaten. Kimse bunun garantisini vermez.

Gigabyte Geforce RTX 3060 Tİ Gaming OC PRO 8G GV-N3 Nİsan 2021 yılında alınmış faturalı, 10 ay mining yaptığını söylüyor. Fiyatı 7500 TL
Alınır mı arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum.
3 aydan fazla yaptıysa alınmaz ama genede bakarsın furmark yaparsın karşılaştırsın normaliyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,531
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri