Windows kendi kendine aktif oluyor

Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar gece gece rahatsız ettim kusura bakmayın.
Ben windowsu bir program yardımıyla etkinleştirmiştim sonradan programın zararlı olduğunu anladım ve sildim. Cmd üzerinden keyleri de sildim hem kayıt defterinden hem de normal lisans keyini. Fakat 1 gün sonra baktım tekrar aktif olmuş. Önce dedim herhalde virüs kaptık format attım. Format attıktan bir saat veya 2 saat sonra tekrar aktif oldu. Şu an tekrar cmd ile sildim ama kesin tekrar gelecek bunu nasıl durduracağım...
Oem key henüz almayı düşünmüyorum alana kadar deneme sürümünü kullanayım bana yeter ya lütfen bilen biri cevaplasın çıldırtıyor beni.

Geçmiş olsun :/

Çok da endişelenecek bir şey yok aslında. Bi' formatla çözersin.

Her anakarta kayıtlanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum veya hatırlamıyorum maalesef.
allah allah nasıl bulucaz çözümünü burada bile yoksa çözümü yandık desene :/

Çok da endişelenecek bir şey yok aslında. Bi' formatla çözersin.
hocam attım diyorum format

Bilgisayarcıya götür knk anakarta gömülmüştür o

hocam attım diyorum format
Görmemişim kusura bakmayın. BIOS'a kaydediliyor key ama sonsuza kadar orada kalmıyor. Key aldıktan sonra etkinleştirme bölümünden ürün anahtarını değiştir dediğinizde sorun çözülür. Format attıysanız artık virüsle alakanız kalmamıştır tahminimce, tekrardan aktif olması virüsle alakalı olamaz.

Görmemişim kusura bakmayın. BIOS'a kaydediliyor key ama sonsuza kadar orada kalmıyor. Key aldıktan sonra etkinleştirme bölümünden ürün anahtarını değiştir dediğinizde sorun çözülür. Format attıysanız artık virüsle alakanız kalmamıştır tahminimce, tekrardan aktif olması virüsle alakalı olamaz.
yani bi zaman sonra kurtulur muyum

Bilgisayarcıya götür knk anakarta gömülmüştür o
hocam kendimiz bişey yapamaz mıyız ya kocaman kasa nasıl götüreyim bir de virüs var zor olur baya

Bi' zaman sonra değil, kurtulmuşsunuz işte. Ne yapacak virüs olsa bile bilgisayarınızı ele mi geçirecek :D.
yok hocam öyle değil ben istemiyorum etkinleştirmesini kapatayım bilgisayarı mesela. Açtığımda iddiaya girerim aktif olarak açılacak windows

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri