CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 761
Normalde PCKolik'deki indirimli Razer Basilisk V2'yi alacaktım ama stok gelmeme durumuna karşın birkaç tane de alternatif mouse önerisi arıyorum.
steelseries rival 3Normalde PCKolik'deki indirimli Razer Basilisk V2'yi alacaktım ama stok gelmeme durumuna karşın birkaç tane de alternatif mouse önerisi arıyorum.
Kanka kesinlikle HP Omen ReactorNormalde PCKolik'deki indirimli Razer Basilisk V2'yi alacaktım ama stok gelmeme durumuna karşın birkaç tane de alternatif mouse önerisi arıyorum.
Elin orta-büyükse biraz bütçe arttırabilirsen Razer Deathadder V2 al ömür boyu kullan.Normalde PCKolik'deki indirimli Razer Basilisk V2'yi alacaktım ama stok gelmeme durumuna karşın birkaç tane de alternatif mouse önerisi arıyorum.
rival 3 fiyatını haketmeyen kötü bir mouse hala nasıl tavsiye edebiliyosunuzsteelseries rival 3
Gayet fiyatına göre de güzel mouse hiçbir sorunuda yok 2 yıldan fazla kullandım, önerilmeyede açık bir mouse dostum?rival 3 fiyatını haketmeyen kötü bir mouse hala nasıl tavsiye edebiliyosunuz
önerim tutusuna gore degisir ama da v2 bakabilirsin
kullanmayanalr gelmiş yine rival 3 ürival 3 fiyatını haketmeyen kötü bir mouse hala nasıl tavsiye edebiliyosunuz
önerim tutusuna gore degisir ama da v2 bakabilirsin
kanka her yorumda öneriyon hala kötü bi mouse kabul etmiyonuz Dkullanmayanalr gelmiş yine rival 3 ü
kanka dav2-viper mini varken alınıcak bi mouse degilGayet fiyatına göre de güzel mouse hiçbir sorunuda yok 2 yıldan fazla kullandım, önerilmeyede açık bir mouse dostum?
miss gibi mouse.kanka her yorumda öneriyon hala kötü bi mouse kabul etmiyonuz D
kanka dav2-viper mini varken alınıcak bi mouse degil