LEGØLAŚ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 303
Gülmek ve hüzünlenmek arası bir duygu yaşadım bir anBu konuyu bir iki sene önce açmışlardıda herkes aklıma bu video geldi yazmıştı sıra bende

Gülmek ve hüzünlenmek arası bir duygu yaşadım bir anBu konuyu bir iki sene önce açmışlardıda herkes aklıma bu video geldi yazmıştı sıra bende
Bu konuyu bir iki sene önce açmışlardıda herkes aklıma bu video geldi yazmıştı sıra bende
donanım arşivi dostlar grubu işaskdşlkalsDADG'deki DG ne donanım arşivi donanım grubu mu
Ateyizler Nvidia kullanır .DToplanıp 2 ye bölünüp amd vs nvidia yapacaz.
Ben de çarşamba günleri müsait oluyorum 5 ten sonra da olabilirBen her haftasonu musaitim PC vs de yok zaten vakit geçireyim sizinle buluşmaktan memnun olurum
Rusya ya da ukrayna herhalde biri sıkıntı öbürüde artık yok zaten gidemicez hocamüzüldüm ya. nerde yapıyor bir dahakine bari gidek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
donanım arşivi dostlar grubu işaskdşlkals
Üniversite kampüsüne mi götüreceksinHerkes bayramdan topladıkları ile eskişehire bilet alsın evimde ağırlayayım sizi.
Hocam f/p çay vs icebilegimiz kafe varsa gidelimBen her haftasonu musaitim PC vs de yok zaten vakit geçireyim sizinle buluşmaktan memnun olurum
O benim adımEbu Cehil
Hocam artık yüz yüze f/p ekran kartı siralarsinizÜniversite kampüsüne mi götüreceksin
Yok ben orlarda oturmuyomÜniversite kampüsüne mi götüreceksin