Amazon'dan 1 istedik, 5 gönderdi!

Arkadaşın cebinden çıkan para belli, ürün fiyatı belli hocam. Fark etmeden 5 tane almış olamaz diye düşünüyorum çünkü cebinde 500 civarı bayram harçlığı vardı, Rival 3 ve bunu aldı. 30 lirası falan kalmıştı, bunlara yetecek bir bakiye yoktu hesapta
yok hocam öyle değil belki satan adam 5 adet satıyordu vs orjinal değildir belki

yok hocam öyle değil belki satan adam 5 adet satıyordu vs orjinal değildir belki
Amazon'da bu tarz çakma ürün olayları çok yaşanmaz hocam, ayrıca Amazon'un Seçimi ürün, gayet güvenilir gözüküyor.

Ulan kaç gündür mousepad bakıyorum kalsın derlerse birini bana göndersene. :D

Birkaç gün önce arkadaşıma 148.85 TL'ye Steelseries Qck Large mousepad siparişi vermiştik, bugün geldi. 1 istemiştik, 5 tane yollamışlar 🤣
Alıntıyı görüntüle
Temiz 600 lira kâr
Şaka bir yana, yarın Amazon'a yazıp haber vereceğiz. Bakalım 'bizim hatamız, ürünler sizde kalabilir' mi diyecekler yoksa geri mi isteyecekler 🤔
1 ini bana yollayabilirsiniz :)

Rez aldım süreci merakla bekliyorum. Hadi 1 adet fazladan yanlışlıkla koyarsın da 4 adet koymazsın bence başka birisi 5 adet aldı ve yanlışlıkla paket size yollandı. O 5 tane alan vatandaşa ise 1 ürün gitti. Benim tahminim bu yönde.

Birkaç gün önce arkadaşıma 148.85 TL'ye Steelseries Qck Large mousepad siparişi vermiştik, bugün geldi. 1 istemiştik, 5 tane yollamışlar 🤣
Alıntıyı görüntüle
Temiz 600 lira kâr
Şaka bir yana, yarın Amazon'a yazıp haber vereceğiz. Bakalım 'bizim hatamız, ürünler sizde kalabilir' mi diyecekler yoksa geri mi isteyecekler 🤔
Birini yollarmisin bana bayağı eskidi benimki

Amazon küçük hesapların peşine düşmez bi yanlışlık olmuş sağlık olsun diyip kalsın diyecektir bence

Geri