Kenpachi25
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
hemen şipariş veriyom
yok hocam öyle değil belki satan adam 5 adet satıyordu vs orjinal değildir belkiArkadaşın cebinden çıkan para belli, ürün fiyatı belli hocam. Fark etmeden 5 tane almış olamaz diye düşünüyorum çünkü cebinde 500 civarı bayram harçlığı vardı, Rival 3 ve bunu aldı. 30 lirası falan kalmıştı, bunlara yetecek bir bakiye yoktu hesapta
yok hocam öyle değil belki satan adam 5 adet satıyordu vs orjinal değildir belki
arkadaşa ait değilmiş, bir arkadaşı satın almış o da konu açmış.Ulan kaç gündür mousepad bakıyorum kalsın derlerse birini bana göndersene.![]()
1 ini bana yollayabilirsinizBirkaç gün önce arkadaşıma 148.85 TL'ye Steelseries Qck Large mousepad siparişi vermiştik, bugün geldi. 1 istemiştik, 5 tane yollamışlar
Alıntıyı görüntüle
Temiz 600 lira kâr
Şaka bir yana, yarın Amazon'a yazıp haber vereceğiz. Bakalım 'bizim hatamız, ürünler sizde kalabilir' mi diyecekler yoksa geri mi isteyecekler![]()
Aynı aynııı valla benimdeBendeki de eskimişti neredeyse ya![]()
Birini yollarmisin bana bayağı eskidi benimkiBirkaç gün önce arkadaşıma 148.85 TL'ye Steelseries Qck Large mousepad siparişi vermiştik, bugün geldi. 1 istemiştik, 5 tane yollamışlar
Alıntıyı görüntüle
Temiz 600 lira kâr
Şaka bir yana, yarın Amazon'a yazıp haber vereceğiz. Bakalım 'bizim hatamız, ürünler sizde kalabilir' mi diyecekler yoksa geri mi isteyecekler![]()