Karl Dönitz
80+ Bronze
- Katılım
- 26 Ocak 2021
- Mesajlar
- 1,115
- Reaksiyon skoru
- 5,135
Olay olduktan sonra cayır cayır çalışıyordu demişsin. Kartın rtx 2060 galiba sağlam kart hiçbir şey olmaz.Hocam sizce bir şey olmuşmudur![]()
Olay olduktan sonra cayır cayır çalışıyordu demişsin. Kartın rtx 2060 galiba sağlam kart hiçbir şey olmaz.Hocam sizce bir şey olmuşmudur![]()
Olay olduktan sonra cayır cayır çalışıyordu demişsin. Kartın rtx 2060 galiba sağlam kart hiçbir şey olmaz.
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar 4 yıllık birikimimle almıştım sistemi ilk defa bu kadar iyi bir sistemim olduğundan dolayı çok korkuyordum geceleri uyuyamıyodum çok teşekkürlerbir şey olmaz. İşlemci fanı zaten aşırı basınç uyguluyor anakarta. Bozulsa o zaman bozulur.
Rica ederimAllah hepinizden razı olsun arkadaşlar 4 yıllık birikimimle almıştım sistemi ilk defa bu kadar iyi bir sistemim olduğundan dolayı çok korkuyordum geceleri uyuyamıyodum çok teşekkürler![]()
Hocam sucuk ekmek gibi çalışır merak etmeyin yani 10 gün çalıştıysa ve evinize siz evde yokken girip anakarti esnetip bozmadiysaAllah hepinizden razı olsun arkadaşlar 4 yıllık birikimimle almıştım sistemi ilk defa bu kadar iyi bir sistemim olduğundan dolayı çok korkuyordum geceleri uyuyamıyodum çok teşekkürler![]()
ĞJFKSJCJSOXKAKXKAKX Hocam sabah sabah kahkaha attım çok iyiydi Allah ta sizi güldürsünHocam sucuk ekmek gibi çalışır merak etmeyin yani 10 gün çalıştıysa ve evinize siz evde yokken girip anakarti esnetip bozmadiysa
Evet hocam bende o yüzden söküp takmak istemiyorumHocam sakin sokup takma insanın başına ne gelirse meraktan gelir çalışıyormu calisiyor elleme!!