Yurtdısı İphone Getirmenin Eksi Yönleri

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Arkadaşlar detaylı bilgilenmem lazım 10k bütçe var ve yurtdısı iphone 13 almayı düşünüyorum, s21, s20 fe, mi 10t pro gibi rakiplerine baktım. Yurtdısı ip 13 de bu fiyatta kayıt bilgilerinden çıkacak masrafa kadar anlatabilir misiniz?

Forumda defalarca konuşuldu dostum bunlar, arama kısmına yazarsanız çıkıyor. Yine de kısa bir özet yapayım.

iPhone'lara IMEI atılmaz, resmi kayıt gerekir, 2732 TL ücreti vardır.

Kayıt, son 1 yıl içinde ülkeye giriş çıkış yapan pasaporta işlenir. Telefon sadece bu pasaportun sahibinin adına olan hatla kullanılır. 3 yıl boyunca bir başkasına satılamaz.

4 ay normal SIM 4 ay e-SIM olmak üzere 8 ay kayıtsız kullanım hakkı verilmiştir fakat 2023'e girmeden mutlaka kayıt yaptırın çünkü her yıl deli gibi zam bindiriyorlar.

Forumda defalarca konuşuldu dostum bunlar, arama kısmına yazarsanız çıkıyor. Yine de kısa bir özet yapayım.

iPhone'lara IMEI atılmaz, resmi kayıt gerekir, 2732 TL ücreti vardır.

Kayıt, son 1 yıl içinde ülkeye giriş çıkış yapan pasaporta işlenir. Telefon sadece bu pasaportun sahibinin adına olan hatla kullanılır. 3 yıl boyunca bir başkasına satılamaz.

4 ay normal SIM 4 ay e-SIM olmak üzere 8 ay kayıtsız kullanım hakkı verilmiştir fakat 2023'e girmeden mutlaka kayıt yaptırın çünkü her yıl deli gibi zam bindiriyorlar.
Yurtdısı almayacağım, s21 alacağım, daha iyi sadece ekran hz kendi kendine değişiyor o sıkıntı

kanka getirdikten sonra kaydını yaptırmak zorundasın. kayda: 2000 ila 3000 tl gibi bir ücret ödemen gerekecek; aksi halde telefonu kullanamazsın

kanka getirdikten sonra kaydını yaptırmak zorundasın. kayda: 2000 ila 3000 TL gibi bir ücret ödemen gerekecek; aksi halde telefonu kullanamazsın
2 aylık 6 aylık imei uzattırma işlemi yapıyorlar onlar ne hocam bilmedigimden soruyorum

2 aylık 6 aylık imei uzattırma işlemi yapıyorlar onlar ne hocam bilmedigimden soruyorum
(hocam benim mesleğim telefonculuk) hocam öylede aynı paraya meal olur. ben iphone önermem. güzel telefon ama pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,705
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri