Minecraft premium hesap

O devir kapandı hocam. Microsoft hesaplarına geçilince. Game Pass te var düşünebilirisiniz

Artık minecraft preminum satan yer kalmadı diye biliyorum. Hesaplara micrafsofta bağlama zorunluluğu geldi. Bağlamak için de e postaya onay kodu gidiyor. Onun yerine microsoft storedan 200TL ye bedrock + java beraber satın al ömür boyu kullanırsın.

ben burdan almıstım

Arkadaşlar Minecraft premium hesap satan güvenilir site onerirmisniz
Geçen 85tlye minecraft bedrock ve Java aldım xbox games mi ne oradan aldım şimdi ben premium mu almış oluyorum? Minecraft'tan pek anlamıyorum. :/

yaşlandık desene be Orhannnnnnn
ben zamanında "2li zümrüt + cape" diye bir paket aldım hala kullanıyorum 6-7 yıl oluyor o zaman bu paket 35tl idi. Ekstra optifine.com dan orijinal cape aldım donate ile güzel ve ucuz zamanlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen 85tlye minecraft bedrock ve Java aldım xbox games mi ne oradan aldım şimdi ben premium mu almış oluyorum? Minecraft'tan pek anlamıyorum. :/
Minecrafta erişim sağlayabiliyorsun oyunu almış luyorsun premium bitti artık

ben zamanında "2li zümrüt + cape" diye bir paket aldım hala kullanıyorum 6-7 yıl oluyor o zaman bu paket 35tl idi. Ekstra optifine.com dan orijinal cape aldım donate ile güzel ve ucuz zamanlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minecrafta erişim sağlayabiliyorsun oyunu almış luyorsun premium bitti artık
ulan be yaşlanmış hissettim dur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr