Ürün güzel ama hızlı şarj yok sanırım hocam kendisini 2 günde dolduruyormuş neredeyse ama bu fiyata mükemmel benceDeprem çantası hazırlayanlar almışken yedek olarak 1 tane daha alıp değerlendirebilir aslında
Arkadaşlar ürünlerin tahmini teslimat tarihinden önce teslim edilme durumu varmı amazonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün güzel ama hızlı şarj yok sanırım hocam kendisini 2 günde dolduruyormuş neredeyse ama bu fiyata mükemmel bence
76tl ye dediğim gibi bedava hocam ama 300tl etmez yani asıl fiyati 290tl en ucuzMalı buldun kılsızını mı arıyorsun![]()
76 TL ye aldık bizde işte daha ne istiyorsun76tl ye dediğim gibi bedava hocam ama 300tl etmez yani asıl fiyati 290tl en ucuz
Aynen öyle hocam umarım bi sıkıntı çıkmazda gönderirler sağ salim76 TL ye aldık bizde işte daha ne istiyorsun300 liraya alan düşünsün
Bugün baya karlı alışveriş oldu 28 tl ye usb belleği de aldım 32 gb olan.76tl ye dediğim gibi bedava hocam ama 300tl etmez yani asıl fiyati 290tl en ucuz
Aynen öyle hocam umarım bi sıkıntı çıkmazda gönderirler sağ salim
Aynen hocam o USB Belleği bende aldım toplam 100tl harcadım ama 350 tl 400tl lik alışverişten kurtuldumBugün baya karlı alışveriş oldu 28 TL ye usb belleği de aldım 32 gb olan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelir gelir bir şey olmaz amazon diyorsun.
Hocam yorumlarda 2 günde şarj olduğunu söyleyen arkadaşlar acaba kalitesiz adaptör ve kabloyla mı şarj etti de böyle konuşuyorlar? Çok merak ettim açıkcası. Hadi 1 günde şarj olsun 30.000 mAh bataryayı nasıl bitirmeyi düşünüyorsun?
Telefonum 5.000 mAh, 6 defa şarj eder. 5.000 mAh batarya beni 14-16 saat götürüyor. Buna dayanarak bu powerbank kullanıma bağlı olarak 4-5 gün rahat gider.
Sanırım öyle hocam 2 günde dolarsa dolsun ya sıkıntı değil az buz değil hocam 30000mah hadi diyelim bi kısmı eksik olsun 25000mah yine fazla bi değer hem bu devirde 75tl ye adam akıllı hiç birsey gelmiyorHocam yorumlarda 2 günde şarj olduğunu söyleyen arkadaşlar acaba kalitesiz adaptör ve kabloyla mı şarj etti de böyle konuşuyorlar? Çok merak ettim açıkcası. Hadi 1 günde şarj olsun 30.000 mAh bataryayı nasıl bitirmeyi düşünüyorsun?
Telefonum 5.000 mAh, 6 defa şarj eder. 5.000 mAh batarya beni 14-16 saat götürüyor. Buna dayanarak bu powerbank kullanıma bağlı olarak 4-5 gün rahat gider.
Sanırım öyle hocam 2 günde dolarsa dolsun ya sıkıntı değil az buz değil hocam 30000mah hadi diyelim bi kısmı eksik olsun 25000mah yine fazla bi değer hem bu devirde 75tl ye adam akıllı hiç birsey gelmiyor
Aynen öyle 1 2 gün deneyeceğim kötü çıkarsada en kötü iade ederimValla ilk baş kullanalım bakalım duruma göre zaten amazon sağolsun 1 ay iade hakkı sunuyor.