- Konu Sahibi Konu Sahibi
Lg miBahsettiğiniz monitör alınır
Lg miBahsettiğiniz monitör alınır
EvetLg mi
O zaman lg ile asus arasinda cok bir fark yok herhalde, peki sizce lg mi asus muya lg olanı al ya da dediğim asusu al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asusu alın hocam shadow boost falan varO zaman lg ile asus arasinda cok bir fark yok herhalde, peki sizce lg mi asus mu
+165 hzO zaman lg ile asus arasinda cok bir fark yok herhalde, peki sizce lg mi asus mu
Ghosting fazla oluyor diyorlar o modelde dogru muAsusu alın hocam shadow boost falan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+165 hz
Attigim modeli mi aldinizBen lg olanı aldım
evetAttigim modeli mi aldiniz
Testlerini yaptiniz mi herhangi bir olu piksel ya da ghosting sorunu var mi
Bu monitörü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Ölü piksel veya ghosting sorunu yaşamadım. Bu tür şeyler biraz şans işi oluyor tabi. VA paneli bilerek tercih ettim diğer monitörüm TN panel ve TN panellerde renkler VA panellere göre daha soluk oluyor. Sağlam grafikli oyunlarda VA panel monitörde oynuyorum. FPS oyunlarımı TN panelde. Benim iki paneli kullanım şeklim böyle.Ben bu monitörü siparis vermistim ama bu monitoru iade etmeyi dusunuyorum cunku va panel ve ghosting fazlaymis
Ölü piksel her monitörde olabilir şans işi ghosting rastlayan duymadımGhosting fazla oluyor diyorlar o modelde dogru mu