Daha yeni siparis verdimTestlerini yaptiniz mi herhangi bir olu piksel ya da ghosting sorunu var mi
Hangisini aldınız hocam? Bende bugün alacağım ama LG ve ASUS arasında kaldım bende aynı. LG'nin artısı HDR özelliği. ASUS'un artısı ELMB, MPRT 1ms ve 165hz olması.Daha yeni siparis verdim
Hangisini alacaksinizHangisini aldınız hocam? Bende bugün alacağım ama LG ve ASUS arasında kaldım bende aynı. LG'nin artısı HDR özelliği. ASUS'un artısı ELMB, MPRT 1ms ve 165hz olması.
LG 24gn600-b ve ASUS VG249Q1A arasında kaldım. LG telefonlarının kronik sorunları yüzünden markaya karşı bir güvensizlik var içimde. Daha önce TN panel ASUS kullanmıştım ve çok kaliteliydi. Bana kalsa gözüm kapalı ASUS alacağım ama herkes LG öneriyor.Hangisini alacaksiniz
Bence lg daha mantıklı sonucta lg nin televizyonlarini biliyoruz sonucta adamlar panel isinde cigir acmislar herhalde lg yi alacagimLG 24gn600-b ve ASUS VG249Q1A arasında kaldım. LG telefonlarının kronik sorunları yüzünden markaya karşı bir güvensizlik var içimde. Daha önce TN panel ASUS kullanmıştım ve çok kaliteliydi. Bana kalsa gözüm kapalı ASUS alacağım ama herkes LG öneriyor.
ben samsung odysses g3 almayı düşünüyorum3k ya monitör tavsiyeniz var mı ben sunu almayi dusunuyorum sizin tavsiyeleriniz nedir
Amazonda son 3 stoğu kalmış.Bence lg daha mantıklı sonucta lg nin televizyonlarini biliyoruz sonucta adamlar panel isinde cigir acmislar herhalde lg yi alacagim
Acer KG242YP alabilirsin ben de sipariş ettim bekliyorum. Fiyatı da ona göre daha uygun. Gelince inceleme için konu açacağım.3k ya monitör tavsiyeniz var mı ben sunu almayi dusunuyorum sizin tavsiyeleriniz nedir
LG olanı aldımHangisini aldınız hocam? Bende bugün alacağım ama LG ve ASUS arasında kaldım bende aynı. LG'nin artısı HDR özelliği. ASUS'un artısı ELMB, MPRT 1ms ve 165hz olması.
Alıyorum o zaman bende. Ölü piksel falan çıkarsa artık iade edip ASUS alırım.LG olanı aldım