Son kez soruyorum hangi priz?

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Bu gün priz siparişini veriyorum herkes farklı bir priz söylüyor fakat en çok bu ikisi önerildi

hangisini almalıyım ?

teşekkürler diğeri hakkında kullanan birisi gelmezse dexim alıyorum o zaman

Bu gün priz siparişini veriyorum herkes farklı bir priz söylüyor fakat en çok bu ikisi önerildi

hangisini almalıyım ?
Slink bir laptop şarj adaptörü kullandım ve yandı markayı önermem.

Slink bir laptop şarj adaptörü kullandım ve yandı markayı önermem.
dexim için öneri geldi şimdi 2 tane bir tane de s link'i kötüleyen geldi tamamdır o zaman dexim siparişi veriyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
  • Beğen

hangisini almalıyım ?
Üsttekini kendim sana demiştim ve ben 2 yıldır kullanıyorum aldığımda 4 tane aldım çok iş yapıyor ben de asla dexim önermem ancak dediğimi kesinlikle almanı istiyorum.Şuanda da kullanıyorum ve ayrıca evdeki buzdolabı,TV gibi şeyler de ona bağlı.Çok kaliteli.

en yüksek 80
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üsttekini kendim sana demiştim ve ben 2 yıldır kullanıyorum aldığımda 4 tane aldım çok iş yapıyor ben de asla dexim önermem ancak dediğimi kesinlikle almanı istiyorum.Şuanda da kullanıyorum ve ayrıca evdeki buzdolabı,TV gibi şeyler de ona bağlı.Çok kaliteli.
eveeet girdik kafa karışıklığına :D youtubede ikisinin de incelemesini arayalım bakalım

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,804
Üyeler
192,805
Son üye
twiz37
Geri